Ζουκουλίνι: «Εχω να δώσω πολλά στην ΑΕΚ»!

Ζουκουλίνι: «Εχω να δώσω πολλά στην ΑΕΚ»!

Gazzetta team
Ζουκουλίνι: «Εχω να δώσω πολλά στην ΑΕΚ»!

bet365

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάντσεστερ, ο Μπρούνο Ζουκουλίνι έστειλε μήνυμα... επιστροφής στην ΑΕΚ για να βοηθήσει σε πλέι οφ και κύπελλο.

Ο Αργεντίνος χαφ στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του, ο οποίος τον αναγκάζει να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο (πέταξε το μεσημέρι της Τρίτης) για το Μάντσεστερ όμως, με δηλώσεις του στη Nova έστειλε μήνυμα επιστροφής.

«Αισθάνομαι ότι θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός. Ήμουν άτυχος, αφού τραυματίστηκα μόνος μου στην προπόνηση, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Κοιτάω μπροστά κι αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνω γρήγορα καλά για να είμαι εδώ τον Μάιο έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα και στα πλέι οφ αλλά και στη διοργάνωση του κυπέλλου. Αισθάνομαι ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω στην ομάδα. Το συζήτησα και με τους συμπαίκτες μου και με τον προπονητή μου. Σίγουρα αισθάνομαι πίκρα, αλλά γι' αυτό θέλω να γυρίσω τον Μάιο και να βοηθήσω αυτή την μεγάλη ομάδα που μου πρόσφερε τα πάντα», είπε ο Ζουκουλίνι και πρόσθεσε: «Πήγα το πρωί στην προπόνηση για να τους χαιρετήσω και τους είπα ότι το πολύ σε δύο μήνες θα είμαστε πάλι μαζί με σκοπό να παλέψουμε για τον στόχο μας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, αφού δεν είναι μόνο καλοί παίκτες, αλλά και καλοί άνθρωποι. Τους είπα να μην το βάζουν κάτω, να είναι όλοι καλά, δυνατοί και να με περιμένουν για να παλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, έστειλε το μήνυμα του και στον κόσμο της ΑΕΚ: «Στον κόσμο θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, αφού είμαι μόνο έναν μήνα στην Ελλάδα και έχουν δείξει μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό μου. Έπαιξα μόνο ένα ματς στο Ολυμπιακό στάδιο, αλλά είδα την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Μόνο “ευχαριστώ” θέλω να πω στον κόσμο και σ' αυτή τη μεγάλη ομάδα, για όλα όσα μου έδωσε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα