Γκουανγκζού τελικά ο Γιάννου

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Γκουανγκζού τελικά ο Γιάννου

bet365

Πολύ κοντα σε συμφωνία είναι ο Αστέρας Τρίπολης με τον σύλλογο της Ασίας για τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση.

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για το... στενό μαρκάρισμα της κινεζικής ομάδας στους Αρκάδες για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος φέτος είναι on fire.

Ο Γιάννου τα έχει βρει με κινέζικο σύλλογο, ο οποίος του προσφέρει... ηγεμονικό συμβόλαιο, ωστόσο από την πρώτη προσέγγιση υπήρχε διαφορά ως προς τις απαιτήσεις του Αστέρα.

Από την πλευρά των Κινέζων εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Με τον Γιάννου στην Κίνα, ο Αστέρας συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ. Σε απόδοση 4.95 στην Novibet η νίκη των Αρκάδων στην Τούμπα.

Όλα δείχνουν ότι από την Πέμπτη το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά, με πιθανότερο ενδεχόμενο τη μεταγραφή του Γιάννου στην Κίνα, χωρίς φυσικά αυτό να αποκλείει τίποτα.

Ο ίδιος ο 26χρονος φορ περιμένει με τη... βαλίτσα έτοιμη, ενώ την Τρίτη δεν εδωσε το «παρών» στην προπόνηση των Αρκάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα