Γκουανγκζού τελικά ο Γιάννου

Γκουανγκζού τελικά ο Γιάννου

Πολύ κοντα σε συμφωνία είναι ο Αστέρας Τρίπολης με τον σύλλογο της Ασίας για τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση.

Γκουανγκζού τελικά ο Γιάννου

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για το... στενό μαρκάρισμα της κινεζικής ομάδας στους Αρκάδες για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος φέτος είναι on fire.

Ο Γιάννου τα έχει βρει με κινέζικο σύλλογο, ο οποίος του προσφέρει... ηγεμονικό συμβόλαιο, ωστόσο από την πρώτη προσέγγιση υπήρχε διαφορά ως προς τις απαιτήσεις του Αστέρα.

Από την πλευρά των Κινέζων εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. 

Με τον Γιάννου στην Κίνα, ο Αστέρας συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ. Σε απόδοση 4.95 στην Novibet η νίκη των Αρκάδων στην Τούμπα.

Όλα δείχνουν ότι από την Πέμπτη το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά, με πιθανότερο ενδεχόμενο τη μεταγραφή του Γιάννου στην Κίνα, χωρίς φυσικά αυτό να αποκλείει τίποτα.

Ο ίδιος ο 26χρονος φορ περιμένει με τη... βαλίτσα έτοιμη, ενώ την Τρίτη δεν εδωσε το «παρών» στην προπόνηση των Αρκάδων.

Best of internet