Τράβηγμα ο Μελίσσης, σφίξιμο ο Χρήστου

Νίκος Τσιώκος
Τράβηγμα ο Μελίσσης, σφίξιμο ο Χρήστου

bet365

Από τράβηγμα στον προσαγωγό ταλαιπωρείται ο Μελίσσης, ενώ ο Χρήστου έχει σφίξιμο στον δικέφαλο και στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δύο... πονοκέφαλοι προέκυψαν για τον Γιάννη Χατζηνικολάου στο ντέρμπι της Θράκης με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο τεχνικός του Πανθρακικού είδε τους Χρήστο Μελίσση και Γιάννη Χρήστου να αποχωρούν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο.

Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν τράβηγμα στον προσαγωγό για τον πρώτο και σφίξιμο στον δικέφαλο για τον δεύτερο. Βέβαια, οι τραυματισμοί τους δεν εμπνέουν ανησυχία στο ιατρικό τιμ του συλλόγου της Κομοτηνής και στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, οι ακρίτες έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Τρίτη (23/2), καθώς υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό, με την προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Κυριακής (28/2) να ξεκινάει με μία προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (24/2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα