Δεν προπονήθηκαν Περνίς και Τσιλιανίδης

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Δεν προπονήθηκαν Περνίς και Τσιλιανίδης

bet365

Χωρίς τους άρρωστους Περνίς και Τσλιανίδη, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ηρακλή.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ξεκίνησε σήμερα ο Ηρακλής, με τον Παπαδόπουλο να έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα, απουσίαζαν οι Περνίς και Τσιλιανίδης, που είναι άρρωστοι, ενώ εκτός έμειναν και οι... γνωστοί Κάσσος, Στάμου και Λάζαρ, που όμως δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση και ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς. Όσο για τον Πασά, σήμερα ξεκίνησε τρέξιμο, χωρίς να κάνει κάτι παραπάνω. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε αερόβια παιχνίδια με μπάλα, αλλά και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα φάσεων.

Από όλα αυτά, μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η απουσία του Περνίς, αφού, αν δεν επιστρέψει άμεσα και με τον Χουάντερσον να μην είναι ακόμα έτοιμος, ο τεχνικός του Γηραιού θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα. Στα θετικά, πως το ματς στο Περιστέρι είναι την Δευτέρα και έτσι θα προλάβει, λογικά, να είναι καλά ο Σλοβάκος τερματοφύλακας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα