Ανεβάζει στροφές ο Κορδέρο

Ανεβάζει στροφές ο Κορδέρο

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Ανεβάζει στροφές ο Κορδέρο

bet365

Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Κορδέρο, που φέρνει χαμόγελο στην Ένωση. Επιστρέφει στην Αγγλία ο Σουκουλίνι.

Καλά ήταν τα νέα από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς το σοκ του τραυματισμού του Σουκουλίνι διαδέχτηκε η είδηση για τον Κορδέρο, ο οποίος ανεβάζει στροφές. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός αμυντικός μέσος έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης και φαίνεται πως σύντομα θα μπορεί να προσφέρει λύσεις, σε μία θέσει που πονάει η Ένωση μετά τον τραυματισμό του Αργεντινού.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Σοϊλέδης, που δείχνει ότι είναι ξανά... ετοιμοπόλεμος, ενώ ο Τζιμπούρ έκανε ατομικό, αφού λόγω προσωπικού προβλήματος έφτασε με καθυστέρηση στην προπόνηση. Όσο για τον Σουκουλίνι, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει στην Αγγλία, εκεί όπου θα κάνει επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί με ποιο τρόπο θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα