Το αήττητο της Μπάρτσα και η παράδοση της Μπάγερν!

Gazzetta team
Το αήττητο της Μπάρτσα και η παράδοση της Μπάγερν!

bet365

Επιστροφή στη μαγεία με τα δυο μεγαλύτερα ραντεβού της φάσης των «16»! Είχε κέφια η κληρωτίδα όταν έβγαζε ζευγάρια όπως Γιουβέντους - Μπάγερν, Αρσεναλ - Μπαρτσελόνα και απόψε οι ματσάρες καθηλώνουν!

Το Γιουβέντους Στέιντιουμ υποδέχεται ένα μεγάλο ματς, Γιουβέντους vs Μπάγερν σε ζευγάρι που... εύκολα θα βρισκόταν στα ημιτελικά του Champions League! Οκτώ φορές έχουν βρεθεί οι δυο ομάδες, με τη Μπάγερν να έχει τέσσερις νίκες και την «Μεγάλη Κυρία» τρεις! Μάλιστα, στην Ιταλία έχουν από δυο επιτυχίες! Στο 3.50 προσφέρεται ο άσος για τη Γιουβέντους, στο 3.20 η ισοπαλία και στο 2.25 το διπλό! Μάλιστα, η Μπάγερν είναι μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα που έχει νίκη στο συγκεκριμένο γήπεδο! Μόλις δυο νίκες μετρούν οι Βαυαροί στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς στη διοργάνωση! Ο Σάμι Κεντίρα επιστρέφει και σε 16 ματς με τον Γερμανό η Γιουβέντους έχει 14 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα, να βρει δίχτυα προσφέρεται στο 6.50. Στα 836 λεπτά το απαραβίαστο της Γιούβε σε όλες τις διοργανώσεις και το Under στο 1.57.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είπε πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι... τέλεια, αφού έχει αδυναμίες! Θα καταφέρει η Αρσεναλ να της εκμεταλλευθεί; Στο 4.50 ο άσος από τη Sportingbet.gr, στο 4.00 η ισοπαλία και στο 1.72 το διπλό! Επτά φορές έχουν συναντηθεί εντός και εκτός Αγγλίας, με τη Μπαρτσελόνα να μετρά 4 νίκες και μόλις μια ήττα, ενώ σημειώνονται μέσο όρο 3.86 ανά παιχνίδι. Μάλιστα, το Over 3.5 προσφέρεται στο 2.50! Τα φώτα στον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος για τρία χρόνια φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Στο 3.15 προσφέρεται να βρει δίχτυα ο Χιλιανός. Τρία Under στα φετινά εκτός έδρας ματς τους οι Καταλανοί (τιμάται στο 2.20). Ωστόσο, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει σκοράρει όμως και στα 19 τελευταία ματς εκτός έδρας. Θα σπάσει το αήττητο των 32 αγώνων της παρέας του Μέσι;

 

Τελευταία Νέα