Αρνείται να χάσει

Θοδωρής Βασίλης
Αρνείται να χάσει

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για τον Πανιώνιο που δεν χάνει ακόμα και όταν δεν... βλέπεται, το ρεκόρ 30ετίας αλλά και για το σπουδαίο του κατόρθωμα ανεξαρτήτου ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Άλλοι βλέπουν ένα ποτήρι με νερό μισογεμάτο, και άλλοι βλέπουν το ίδιο ποτήρι μισοάδειο. Αλλά καμιά από αυτές τις δύο πραγματικότητες δεν είναι η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι το ποτήρι με το νερό δεν είναι ούτε μισοάδειο ούτε μισογεμάτο-η αλήθεια είναι πάντα πολύ απλή – το ποτήρι έχει νερό ως τη μέση.

Άλλοι αποθεώνουν τον Πανιώνιο ότι με βάση τους αριθμούς είναι 4ος, και άλλοι τα χώνουν για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας μέχρι το 60'. Η αλήθεια-όπως συνήθως-είναι στην μέση. Οι «κυανέρυθροι» στην Βέροια ήταν απογοητευτικοί για μια ώρα αγώνα, ενώ στα υπόλοιπα 30 λεπτά ήταν μια κλάση ανώτεροι από τον αντίπαλό τους και θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμα και με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ουζουνίδη δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί η Βέροια να μην έβγαλε φάσεις, αλλά οι Μαγέφσκι και Άρτσε δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους «κυανέρυθρους» οι οποίοι δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό. Πολλά τα αβίαστα λάθη ενώ μετά από καιρό είδαμε κακή αμυντική λειτουργία στο γκολ του Μαλόν από στημένο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέποντας τα χάλια της ομάδας του αποφάσισε να παρέμβει τόσο με τις αλλαγές από τον πάγκο όσο και με τις εσωτερικές κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Έξω ο αρνητικός Βιγιάλμπα μέσα οι Μασούρας και Χαλκιαδάκης οι οποίοι τόνωσαν επιθετικά την ομάδα, ενώ και η οπισθοχώρηση του Μπακασέτα ως ψευτοεξάρι (με στόχο να βρει χώρους και να κουβαλήσει μπάλα) δίπλα στον Σιώπη έφερε αποτελέσματα.

Η ομάδα βρήκε χώρους προσπάθησε να απειλήσει από τα άκρα αλλά την λύση την έδωσε αυτός που αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας. Ο Μπακασέτας με ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καντιμοίρη δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος και ο Πανιώνιος συνεχίζει να ζει το δικό του ευρωπαϊκό όνειρο. Ένα όνειρο που τον θέλει να εδραιώνεται στην 4η θέση πάνω από ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, ένα όνειρο που θα πρέπει να φτύσουν αίμα οι αντίπαλοί του για να του το στερήσουν. Μια ομάδα που γράφει ιστορία και αρνείται να χάσει ακόμα και όταν δεν βλέπεται.

Το σίγουρο είναι ότι ανεξάρτητα αν στο τέλος ο Ιστορικός θα μπει πλέι οφ η εν γένει παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα μόνο περηφάνια μπορεί να γεμίζει τους οπαδούς του. Άλλωστε δεν είναι μικρό κατόρθωμα να είσαι πάνω από τον ΠΑΟΚ του Μπερμπάτοφ και τον Αστέρα Τρίπολης με το πενταπλάσια μπάτζετ.

ΥΓ. Το τι σπουδαίο έχει καταφέρει φέτος ο Πανιώνιος φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει μείνει αήττητος για έντεκα συνολικά σερί παιχνίδια.

ΥΓ1. Μπακασέτας και Σιώπης για άλλη μια φορά εξαιρετικοί. Ο πρώτος για το φανταστικό γκολ που σημείωσε, ο δεύτερος για την εν γένει παρουσία του.

ΥΓ2. Δεν άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά ο Βιγιάλμπα και αν συνεχίσει έτσι το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στην Βελέζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα