Μπακασέτας: «Να γράψουμε τα ονόματά μας στην ιστορία»

Νίκος Τσιώκος
Μπακασέτας: «Να γράψουμε τα ονόματά μας στην ιστορία»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το αήττητο σερί του Πανιωνίου και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να γράψουν τα ονόματά τους στην ιστορία του συλλόγου.

Ως δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία με τη Βέροια ο Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στην κάμερα της Nova, ενώ αναφέρθηκε και στο σερί του Πανιωνίου τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να γράψουν τα ονόματά τους στην ιστορία του συλλόγου. Ακόμη, δήλωσε ευχαριστημένος στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό για το καλοκαίρι.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τα δύο πρόσωπα του Πανιωνίου: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, δεν απειληθήκαμε πολύ, αλλά από μία στημένη φάση δεχτήκαμε το γκολ. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και είπαμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μέρος. Τα καταφέραμε, πετύχαμε το γκολ και το σκορ θεωρώ ότι ήταν δίκαιο, το 1-1».

Για το γκολ που πέτυχε: «Πρέπει να κάνεις ένα καλό κοντρόλ για να σουτάρεις από μακρινή απόσταση. Δεν το σκέφτηκα, το έκανα και πέτυχα το γκολ. Για μένα το παν είναι να νικάει η ομάδα, όχι να σκοράρω εγώ. Και μία καλή ασίστ να κάνω για μένα είναι το ίδιο. Σίγουρα το γκολ δίνει παραπάνω ψυχολογία, αλλά σημαντικό είναι που συνεχίζουμε το σερί».

Για το αήττητο σερί της ομάδας: «Είμαστε παιδιά με φιλοδοξίες και όνειρα. Θέλουμε να γράψουμε τα ονόματα μας στην ιστορία του Πανιωνίου. Να συνεχίσουμε έτσι, το ίδιο δυνατά με καλά αποτελέσματα».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Παίζει σημαντικό ρόλο. Στα πιο πολλά παιχνίδια ο προπονητής που με είχε βάλει πίσω από τον επιθετικό. Τώρα παίζω τόσα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια εδώ στον Πανιώνιο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων προς το πρόσωπό του: «Όταν ακούγεται ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες, σίγουρα με ευχαριστεί αυτό το γεγονός, αλλά πεισμώνω να παίζω ακόμα καλύτερα. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να πετύχουμε τον στόχο μας, που πλέον είναι η πεντάδα. Θα δούμε το καλοκαίρι. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Πανιώνιο, περνάω την καλύτερη μου χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα