Επιχείρηση ανασύνταξης από Στραματσόνι

Επιχείρηση ανασύνταξης από Στραματσόνι

Ο Ιταλός τεχνικός τόσο στην Λεωφόρο όσο και στο Κορωπί προσπάθησε να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του, ζητώντας περισσότερη δουλειά, διάρκεια και βελτίωση.

Επιχείρηση ανασύνταξης από Στραματσόνι

Για πέμπτο σερί ματς στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να γευθεί την χαρά της νίκης. Παρά το προβάδισμα επί του ΠΑΟΚ(2-0), οι «πράσινοι» έχασαν μέσα από τα χέρια τους το «τρίποντο»(2-2) και ο προβληματισμός όλο και μεγαλώνει στο «πράσινο στρατόπεδο». Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, κυρίως για το καταστροφικό δεκάλεπτο που έφερε στα ίσια το ματς, αλλά θέλησε να τους φτιάξει την ψυχολογία και να τους ζητήσει βελτίωση και περισσότερη δουλειά.

Ο Ιταλός τεχνικός τόσο στα αποδυτήρια της Λεωφόρου όσο και στο Κορωπί το πρωί της Δευτέρας στάθηκε αρκετά στην αντίδραση της ομάδας μετά το 2-0, ζήτησε μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή απόδοση και ωριμότητα στην διαχείριση των αποτελεσμάτων. Για ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε την πίστη του στις ικανότητες των παικτών του και περιμένει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να δει τον Παναθηναϊκό που θέλει.

Best of internet