Πάει Αγγλία ο Ζουκουλίνι

Γιώργος Τσακίρης
Πάει Αγγλία ο Ζουκουλίνι

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε από την ΑΕΚ να πάει στην Αγγλία ο Μπρούνο Ζουκουλίνι ώστε να αποφασιστεί από το δικό της ιατρικό τιμ τι θα γίνει.

Ο Αργεντίνος μέσος στάθηκε άτυχος στην προπόνηση της Δευτέρας καθώς υπέστη κάταγμα πέμπτου μετατάρσιου στο αριστερό πόδι καθώς πάτησε άσχημα σε μια φάση. Από την πρώτη στιγμή, όταν διαπιστώθηκε ο τραυματισμός, ήταν δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα μιλούσε με την Μάντσεστερ Σίτι για το πώς θα χειριστούν το θέμα καθώς αυτή ήταν η συμφωνία σε περίπτωση τραυματισμού και οι Αγγλοι τελικά ζήτησαν να πάει εκεί ο παίκτης.

Από την στιγμή που θα γίνει αυτό, το ιατρικό τιμ της Σίτι θα αποφασίσει πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση, η οποία θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Ακόμη κι έτσι να είναι, να πάρουμε δηλαδή το καλύτερο σενάριο για τον Ζουκουλίνι, δύσκολα θα τον δούμε ξανά με τη φανέλα της ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι ουσιαστικά -και όχι τυπικά- δεν αποκλείεται ο δανεισμός του στους Κιτρινόμαυρους να έχει... ολοκληρωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα