«Ο Μάρκο Σίλβα μας... αποπροσανατόλισε»!

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ SCOUT ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

«Ο Μάρκο Σίλβα μας... αποπροσανατόλισε»!

Περισσότερο... προβληματισμένος παρά με ουσιαστικά συμπεράσματα γύρισε στο Βέλγιο ο... κατάσκοπος του Μπέσνικ Χάσι. Τι μετέφερε στους ανθρώπους της Άντερλεχτ.

«Ο Μάρκο Σίλβα μας... αποπροσανατόλισε»!

«Ο Μάρκο Σίλβα μας... αποπροσανατόλισε! Είναι σαν να βλέπαμε τον Ολυμπιακό... Β'! Εξαιρετικό σύνολο έτσι όπως παρατάχθηκε και έπαιξε αλλά καμία σχέση και με αυτό που είδαμε με ΑΕΚ και με το σύνολο που παίξαμε εμείς», ήταν μία από τις επισημάνσεις του ανθρώπου που έστειλε την Κυριακή η Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Το στέλεχος των Βέλγων είδε έναν εντελώς διαφορετικό Ολυμπιακό με οκτώ αλλαγές και πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Φυσικά και ξεχώρισε τους Καμπιάσο, Τσόρι και Κασάμι για το πολύ καλό ματς που έκαναν και ενώ και οι δύο Αργεντίνοι ξεχώρισαν. Σημείωσε όμως και τον Πουλίδο με την σκέψη πως μπορεί ο Μεξικανός είναι ένα... κρυφό χαρτί του Μάρκο Σίλβα για την ρεβάνς της Πέμπτης.

Ο Βέλγος scout πάντως εκτιμάει πως ο Καμπιάσο θα είναι βασικός στο ματς του Καραϊσκάκη. Ο Σίλβα πάντως ποντάρει στην δική του... κατασκοπεία αρκετά και πάνω στον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Ο «Μίλι» εξάλλου και έχει ανοιχτή γραμμή με το Βέλγιο και γνωρίζει πολλά για την Άντερλεχτ, όπου και θήτευσε.

Best of internet