Σκέψεις Σίλβα (και) για Κασάμι!

Δημήτρης Τομαράς
Σκέψεις Σίλβα (και) για Κασάμι!

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι έβαλε... δύσκολα στον Μάρκο Σίλβα, που τον σκέφτεται για βασικό με Άντερλεχτ, όπως και τους Τσόρι Ντομίνγκες και Εστέμπαν Καμπιάσο.

Όπως σας γράψαμε από χθες μία 11άδα που μπορεί να επιλεγεί για την Άντερλεχτ είναι με Ρομπέρτο κίπερ, Ντα Κόστα και Μποτία τα δύο στόπερ (σ.σ. εκτός και εάν είναι έτοιμος ο Σιόβας, κάτι εξαιρετικά δύσκολο πλέον), άκρα άμυνας με Ομάρ και Σαλίνο, άξονας με Κασάμι, Καμπιάσο και μπροστά τους ο Τσόρι, άκρα με Φορτούνη και Πουλίδο και κορυφή Ιντέγιε.

Υπάρχουν όμως και οι επιλογές των Μιλιβόγιεβιτς και Ζντιέλαρ για το κέντρο και του Ντουρμάζ για την επίθεση. Ο Σεμπά μετά την εμφάνισή του στις Βρυξέλλες δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Κασάμι έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση μίας θέσης για το αρχικό σχήμα, όπως και ο Καμπιάσο. Δηλαδή τέσσερις παίκτες για δύο θέσεις στον άξονα. Οι δύο Σέρβοι είναι σκληροί, δυναμικοί και καλοί αμυντικά παίκτες, που επίσης παίζει τον ρόλο του. Όμως ειδικά ο Ελβετός έχει... προβληματίσει ευχάριστα το τεχνικό τιμ για την κατάρτιση του βασικού σχήματος στο μεγάλο ματς της Πέμπτης με την Άντερλεχτ. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσόρι, που δεν αποκλείεται ο Σίλβα να επιχειρήσει να τον... χωρέσει με τον Φορτούνη στην ενδεκάδα.

Το βέβαιο είναι πως ο Ίβηρας έχει πρόθεση για αλλαγή δεδομένων σχετικά με την ενδεκάδα. Οι... σίγουροι με αυτές τις συνθήκες είναι οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Ντα Κόστα και Μποτία και από εκεί και πέρα αρκετές θέσεις... παίζονται. Ακόμα και του αριστερού μπακ, που ο Σαλίνο έκανε πολύ καλό ματς μ με τον Ατρόμητο και μπορεί κάλλιστα να αφήσει εκτός τον Μαζουάκου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα