Μέσα ο Μάντζουκιτς, έξω οι Κιελίνι-Σάντρο

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Μέσα ο Μάντζουκιτς, έξω οι Κιελίνι-Σάντρο

bet365

Ο Μάριο Μάντζουκιτς επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμος για το Γιουβέντους-Μπάγερν και προορίζεται για βασικός αλλά οι Τζόρτζιο Κιελίνι και Αλεξ Σάντρο δεν πρόλαβαν.

Από την Παρασκευή ο Κροάτης επιθετικός είχε επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε επιβεβαιώσει ότι θα είναι διαθέσιμος. Το θέμα ήταν αν θα βρίσκεται και στην αρχική 11άδα, με την τελευταία δοκιμή του προπονητή των Μπιανκονέρι να δείχνει ότι θα είναι. Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Αλέγκρι -ο οποίος δεν θα έχει τελικά στη διάθεση του τους Κιελίνι και Αλεξ Σάντρο- δοκίμασε το 4-4-2, το οποίο ήταν το σύστημα και στο ματς με τη Νάπολι.

Κάτω από τα δοκάρια ο Μπουφόν, στα δύο άκρα της άμυνας οι Λιχτστάινερ και Εβρά και στόπερ οι Μπονούτσι-Μπαρτσάλι. Στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Μαρκίζιο-Κεντίρα, με τον Κουαδράδο δεξιά και τον Πογκμπά να κινείται περισσότερο αριστερά ενώ στην επίθεση ήταν οι Ντιμπάλα-Μάντζουκιτς.

Την Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί η Γιουβέντους για το πρώτο παιχνίδι της φάση των «16» του Champions league. Σε απόδοση 3.00 στην Expekt η νίκη της «Μεγάλης Κυρίας».

Στόχος του Αλέγκρι είναι να πετύχει ό,τι και στο ματς με τη Νάπολι, όταν... αιφνιδιαστικά χρησιμοποίησε το 4-4-2. Τότε, λόγω της παρουσίας των Κουαδράδο και Πογκμπά στα άκρα, είχε αναγκάσει τα εξτρέμ των Παρτενοπέι να γυρίζουν πίσω και γενικά είχε απομονώσει τον Ιγουαΐν, ο οποίος δεν είχε κάνει ουσιαστικά τίποτα. Ο στόχος τώρα είναι να απομονωθεί ο Λεβαντόφσκι και θα φανεί το βράδυ της Τρίτης αν θα εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλει η Γιουβέντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα