Ρεπό και... ανασύνταξη στο Περιστέρι

Ρεπό και... ανασύνταξη στο Περιστέρι

Νίκος Μαρούδας
Ρεπό και... ανασύνταξη στο Περιστέρι

bet365

Ημέρα ξεκούρασης η Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, που έχουν την ευκαιρία μετά από σχεδόν δύο μήνες να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις... μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μπορεί το αποτέλεσμα το Καραϊσκάκη να μην ήταν και το καλύτερο για τον Ατρόμητο, καθώς με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο μέρος κανείς δεν περίμενε το τελικό 4-0, όμως μετά από σχεδόν δύο πολύ δύσκολους μήνες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ρεπό! Ο Τραϊανός Δέλλας, αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους την Δευτέρα και από Τρίτη να γυρίσουν όλοι στην δουλειά.

Να ξεπεράσει τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό θέλει ο Ατρόμητος. Σε απόδοση 1.90 στην Sportingbet η νίκη του «αστεριού» κόντρα στον Ηρακλή.

Στο Περιστέρι γνωρίζουν πως πρέπει να γίνει ανασύνταξη μετά μετά το 4-0 στο Καραϊσκάκη, με την ομάδα να έχει ένα σημαντικό παιχνίδι την Δευτέρα κόντρα στον Ηρακλή, ενώ την Πέμπτη είναι και το πρώτο ματς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων να θέλει την διάκριση σε αυτό τον θεσμό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα