Χαμένος από τώρα ο τίτλος για τη Ρεάλ...

Κώστας Ζάλιαρης
Χαμένος από τώρα ο τίτλος για τη Ρεάλ...

bet365

Βάσει παράδοσης, η διαφορά των 9 βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας, αναγκάζει τη Ρεάλ να κουνήσει από τώρα μαντήλι στον τίτλο, μετά και το 1-1 απέναντι στη Μάλαγα.

Η «βασίλισσα» έκανε τη μεγάλη γκέλα το απόγευμα της Κυριακής στο «Ροσαλέδα», με αποτέλεσμα να μείνει πλέον στο -9 από το ρετιρέ και η συμπολίτισσά της, Ατλέτικο, έχει απλά έναν βαθμό περισσότερο έπειτα από τη δική της ισοπαλία δίχως τέρματα κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Αυτό που κάνει τη Ρεάλ να... έχει ήδη χαιρετήσει πλέον την υπόθεση διεκδίκησης της κορυφής για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι πως ουδέποτε έχει κάνει ανατροπή από τέτοια βαθμολογική διαφορά.

Το είχε κάνει μονάχα η Μπαρτσελόνα τη σεζόν 1998-1999, όμως, τότε, απέμεναν 24 αγωνιστικές για το φινάλε όταν οι «μπλαουγκράνα» είχαν πιάσει σχεδόν... διψήφιο αριθμό στην απόσταση που τους χώριζε από την πρώτη θέση και όντως κατάφεραν στο φινάλε να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Εκείνη την περίοδο και πιο συγκεκριμένα στις 13/12/1998, έπειτα από 14 αγωνιστικές πρωταθλήματος, η Μαγιόρκα είχε καταλάβει το ρετιρέ, δεύτερη ήταν η Θέλτα, η Ρεάλ ήταν στην 6η θέση και το καμάρι της Βαρκελώνης στην 10η θέση, με 19 βαθμούς έναντι 28 της πρωτοπόρου!

Φέτος, απομένουν αυτή τη στιγμή πολύ λιγότερα ματς (13) και αυτή η Μπαρτσελόνα δείχνει πως δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να της κόψει τόσους βαθμούς...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα