Σκεπτικός για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ο Πράνιτς

Σκεπτικός για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ο Πράνιτς

Gazzetta team
Σκεπτικός για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ο Πράνιτς

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Κροάτη να θεωρεί πλέον απίθανη την παραμονή του στους «πράσινους» και μετά το καλοκαίρι, με βάση το κλίμα που επικρατεί.

Βαρύ ήταν το κλίμα στην εξέδρα για τον Ντάνιελ Πράνιτς στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Κροάτη να δέχεται έντονες αποδοκιμασίες, κυρίως προς το τέλος του αγώνα και να αποχωρεί σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τη Λεωφόρο.

Ο Πράνιτς δεν έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς, όμως σύμφωνα με τη «Goal», φεύγοντας φαίνεται πως τόνισε ότι με το ισχύον κλίμα στην ομάδα είναι απίθανο να παραμείνει παίκτης του Παναθηναϊκού και μετά το καλοκαίρι, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα