Μαλεζάς: «Το πιστέψαμε»

Μαλεζάς: «Το πιστέψαμε»

Gazzetta team
Μαλεζάς: «Το πιστέψαμε»

bet365

Στο γρήγορο γκολ του Τσίμιροτ στάθηκε ο Στέλιος Μαλεζάς μετά την ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» πίστεψε στην ανατροπή από εκείνο το σημείο και έπειτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση: «Το πιο σημαντικό ήταν το γκολ που βάλαμε γρήγορα. Εκεί το πιστέψαμε ακόμα και να κερδίσουμε. Το γκολ του Τσίμιροτ ήταν εκείνο που μας έδωσε δύναμη. Αυτό το αποτέλεσμα θα σημαίνει κάτι αν στο ματς με τον Αστέρα θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τότε θα πούμε ότι όντως αντιδράσαμε σωστά. Το επόμενο ματς είναι κομβικό».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο ρυθμός. Χρειάζεσαι ένα 20λεπτο να τον αποκτήσεις. Όλοι οι παίκτες που απουσιάζαμε θα αποκτήσουμε τον ρυθμό με τη βοήθεια της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα