Λιλ - Λυών 1-0

Gazzetta team
Λιλ - Λυών 1-0

bet365

Η Λυών απογοήτευσε, τελείωσε το ματς με 9 παίκτες και η Λιλ επιβλήθηκε με 1-0, πλησιάζοντας στη μέση της βαθμολογίας.

Η Λυών είχε την ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση, όμως την πέταξε στα σκουπίδια. Οι λιονέ ήταν πολύ νευρικοί, απογοήτευσαν, τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες και φυσιολογικά γνώρισαν την ήττα από τη Λιλ με 1-0.

Το ματς ξεκίνησε, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να φτάνουν κοντά στο γκολ μόλις στο 4’, όταν ο Λόπες έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπενζιά. Οι παίκτες του Αντονετί έκλεισαν καλά τη μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων και ευτύχισαν να προηγηθούν στην επόμενη ευκαιρία τους. Στο 28’ ο Μπουφάλ εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Λόπες για το 1-0! Όλοι περίμεναν την αντίδραση της Λυών, όμως αυτή δεν ήρθε ποτέ. Κορνέ (33’) και Λακαζέτ (45’) απείλησαν για τους φιλοξενούμενους, ο Σίβελι (38’) για τους λιλουά, η κλασική ευκαιρία έλειψε και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Μπενζιά να απειλεί για την Λιλ, τον Λακαζέτ να μένει εκτός παιχνιδιού και τα πράγματα να γίνονται ακόμη χειρότερα για τους λιονέ, καθώς στο 60’ ο Ζαλέ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο και οι παίκτες του Ζενέσιο έκαναν ό,τι μπορούσαν, για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στο 74’ ο Περέν προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι, όμως δεν βρήκε την μπάλα, ενώ στο 79’ είδε τον Σουμαορό να βάζει την κόντρα την τελευταία στιγμή με εκπληκτικό τάκλιν. Στο 84’ ήταν η σειρά του Λακαζέτ να απειλήσει, ενώ στο 87’αποβλήθηκε και ο Γκρενιέ για αγκωνιά στον Μπαλμόν! Η Λυών, όμως, ακόμη και με 9 παίκτες συνέχισε να πιέζει, όμως δεν βρήκε ποτέ το γκολ, με το 1-0 να παραμένει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα