Έγινε πατέρας ο Κουλιμπαλί

Δημήτρης Τομαράς
Έγινε πατέρας ο Κουλιμπαλί

bet365

Την ώρα που ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αγωνιζόταν κόντρα στον Παναιτωλικό, η σύζυγός του έφερνε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!
Ο Κουλιμπαλί έπλεε σε πελάγη ευτυχίας ενώ η ΠΑΕ Πλατανιάς, οι συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο του ευχήθηκαν τα καλύτερα για το νέο μέλος της οικογένειάς του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κουλιμπαλί μίλησε στην κάμερα της Nova όπου αναφέρθηκε και τον ερχομό της κόρης του: "Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν εύκολο για μένα καθώς την ίδια ώρα η γυναίκα μου γεννούσε το μωρό μας. Όμως εγώ έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι.
Σε λίγες ώρες πάντως θα έχω την δυνατότητα να βρεθώ δίπλα τους. Ήθελα πολύ τη νίκη για να την αφιερώσω στη κόρη μου. Χάσαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα