Μέστο: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Gazzetta team
Μέστο: «Είμαστε απογοητευμένοι»

bet365

Την απογοήτευσή του για το ισόπαλο 2-2 στο ματς με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Τζιαντομένικο Μέστο.

Ο Ιταλός δεξιός οπισθοφύλακας μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ ανέφερε τα εξής: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ήταν ένας αγώνας που προσπαθήσαμε για το καλύτερο, προηγηθήκαμε με 2-0 αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το ματς».

Για το τι έφταιξε: «Παίξαμε καλά στον σημερινό αγώνα. Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε σταθήκαμε άτυχοι. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία. Στο δεύτερο γκολ κάναμε λάθη τα είδαμε και πρέπει να τα βελτιώσουμε».

Για το ότι εκτός έδρας παίρνει πιο εύκολα το αποτέλεσμα: «Αυτό που λέτε έγινε μία φορά. Παίζουμε καλά και εντός και εκτός έδρας και στα Γιάννενα παίξαμε καλά. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν όπως είπα ωραίο γκολ και πλέον θα πρέπει να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα