Βέροια - Πανιώνιος: Για την παραμονή και την πεντάδα

Νίκος Τσιώκος
Βέροια - Πανιώνιος: Για την παραμονή και την πεντάδα

bet365

Βέροια και Πανιώνιος ρίχνουν την αυλαία της 23ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να παίζουν για την παραμονή μεν και για την πεντάδα δε.

Νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν Βέροια και Πανιώνιος στο αυριανό μεταξύ τους παιχνίδι (22/2 19:30) στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Η μεν «βασίλισσα του Βορρά» με τους τρεις βαθμούς θα πάει στους 26 βαθμούς (τώρα 14η με 23), που σημαίνει +12 από τη ζώνη του υποβιβασμού και ουσιαστικά εξασφάλιση της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα για μία ακόμη σεζόν.

Οι δε «κυανέρυθροι» έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες φέτος, κάνουν εκπληκτική πορεία και έχουν φτάσει σε σημείο να διεκδικούν μέχρι και την είσοδό τους στην πεντάδα. Μάλιστα, ύστερα από την ισοπαλία του Αστέρα (0-0 με ΠΑΣ Γιάννινα) και αυτή του ΠΑΟΚ (2-2 με Παναθηναϊκό) και με «τρίποντο» θα ανέβει στους 38 πόντους (αυτή τη στιγμή 4ος με 35) και στο +5 από την έκτη θέση.

Ενόψει, λοιπόν, του εν λόγω αγώνα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες. Λόπεζ, Κόλα, Μπατιόν, Βεργώνης, Μπαλάφας και Νάστος είναι εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ από την αποστολή αποκλείστηκε και ο Τζαμέλ Αμπντούν, αφού κρίθηκε ανέτοιμος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές στην 11άδα, πέραν του Λόπεζ, που τραυματίστηκε και τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Καντιμοίρης.

Από τη μεριά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο λόγω καρτών Κόρμπο, με τον Τζανδάρη να παίρνει τη θέση του στα χαφ, ενώ αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα οι Βλάχος, Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο «Ελέ» θα αντιμετωπίσει με δεύτερη ομάδα μέσα στη σεζόν τον Πανιώνιο, καθώς είχε τεθεί αντίπαλός του και στον πρώτο γύρο ως τεχνικός του Πανθρακικού, με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1 στη Νέα Σμύρνη.

Οι πιθανές 11άδες

Βέροια (4-2-3-1): Καντιμοίρης, Μαλόν, Γιαννούλης, Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Σιόντης, Άρτσε, Γεωργιάδης, Ανάκογλου, Μαγέφσκι, Ναζλίδης.

Απουσίες: Αμπντούν (ανέτοιμος), Λόπεζ, Κόλα, Μπατιόν, Βεργώνης, Μπαλάφας, Νάστος (τραυματίες).

Πανιώνιος (4-2-3-1): Διούδης, Βλάχος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Τζανδάρης, Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.

Απουσίες: Κόρμπος (τιμωρημένος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα