Στραματσόνι: «Σε δέκα λεπτά ήρθε η καταστροφή»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Σε δέκα λεπτά ήρθε η καταστροφή»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο καταστροφικό όπως το χαρακτήρισε δεκάλεπτο, όπου η ομάδα του δέχθηκε δύο γκολ από τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Όχι δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλαμε να κερδίσουμε και προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό που θέλαμε, αλλά για δέκα λεπτά ήρθε η καταστροφή».

Για τον Βλαχοδήμο και την αλλαγή του: «Ο Βλαχοδήμος είναι ένας παίκτης που δεν έχει παίξει αρκετό καιρό. Είχαν πού απαιτητικό ρόλο και ο Βλαχοδήμος και ο Καλτσάς, στο τέλος κουράστηκαν και γιαυτό τους αντικατέστησα με τον Κλωναρίδη και τον Μαμούτε».

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα