Χωρίς Αμπντούν η Βέροια

Χωρίς Αμπντούν η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Αμπντούν η Βέροια

bet365

Ο Τζαμέλ Αμπντούν κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής της Βέροιας για το ματς με τον Πανιώνιο. Χωρίς αλλαγές η 11άδα.

Στις προπονήσεις της Βέροιας επανήλθε τις προηγούμενες ημέρες ο Τζαμέλ Αμπντούν, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρούσε εδώ και περίπου ένα μήνα. Μάλιστα, αναμενόταν να είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (22/2 19:30) και ήταν πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και βασικός.

Ωστόσο, δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης και γι' αυτό έμεινε εκτός για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους». Έτσι, οι απουσίες της «βασίλισσας του Βορρά» ενόψει αυτού παραμένουν ως είχαν, καθώς δεν υπολογίζονται ούτε οι τραυματίες Λόπεζ, Κόλα, Μπατιόν, Βεργώνης, Μπαλάφας, Νάστος.

Τον Πανιώνιο υποδέχεται η Βέροια, με στόχο να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Σε απόδοση 2.55 στην Expekt η νίκη της «Βασίλισσας του Βορρά».

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, που θα παρατάξει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αυτό κατά πάσα πιθανότητα δε θα αλλάξει, με τον τεχνικό του συλλόγου της Ημαθίας να μένει ικανοποιημένος από τους 11 που έπαιξαν κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μοναδική εξαίρεση, βέβαια, θα αποτελέσει η περίπτωση του Λόπεζ, με τον Καντιμοίρη να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μαλόν, στο αριστερό ο Γιαννούλης και στόπερ οι Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο.

Αμυντικά χαφ οι Σιόντης, Άρτσε και μπροστά τους δεξιά ο Γεωργιάδης, αριστερά ο Μαγέφκσι και ο Ανάκογλου πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ναζλίδη στο 4-2-3-1 του «Ελέ». Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Γιαννούλης, Ραούλ Μπράβο, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Μαραγκός, Ετζενγκέλε, Σιόντης, Άρτσε, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Γιουσούφ, Καϊκούτ, Ναζλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα