Άρης: Πέταξε βαθμούς στο Βικελίδης

Άρης: Πέταξε βαθμούς στο Βικελίδης

Gazzetta team
Άρης: Πέταξε βαθμούς στο Βικελίδης

bet365

Την χειρότερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μένοντας στο 0-0 με τον Εθνικό Αγιονερίου. Οι Θεσσαλονικείς ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη βρέθηκαν απέναντι σ' ένα εκπληκτικό Γουναρίδη.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών καθώς σήμερα (21/2) άφησε βαθμούς στο «Κλενάθης Βικελίδης» στο τελικό 0-0 με τον Εθνικό Αγιονερίου. Οι «κίτρινοι» ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μια φάση. Κάποια σουτ των Ντούνη και Ιντίδη στα πρώτα 20λεπτά της αναμέτρηση δεν ήταν ικανά για να ανησυχήσουν τον τερματοφύλακα του Εθνικού.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν πολύ καλή αμυντική τακτική προσπάθησαν επιθετικά να παίξουν στην κόντρα. Μάλιστα θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 11' με το δυνατό σουτ του Στ. Στεφανίδη που υποχρέωσε τον Σιδεράκη να εκτιναχθεί και να διώξει την μπάλα από την εστία του. Ενώ στο 31' ο Νέστορας Στεφανίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ πέρασε άουτ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης τιμώρησε αρκετές φορές το σκληρό παιχνίδι με τους παίκτες του Εθνικού στο πρώτο ημίχρονο να αντικρίζουν τέσσερις φορές την κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσει ότι δεν μπόρεσε στο πρώτο 45λεπτο. Ο στόχος ήταν το γρήγορο γκολ για να φύγει και το άγχος, αλλά ο τερματοφύλακας του Εθνικού, Γουναρίδης, τους το αρνήθηκε τρεις φορές. Στο 47' ο Καπνίδης από την μικρή περιοχή έκανε το σουτ με τον έμπειρο κίπερ να διώχνει σε κόρνερ. Στο 58' μετά από σέντρα του Πόι από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι ήταν ο Ιντζίδης με τον αμυντικό του Άρη να πιάνει την κεφαλιά και τον Γουναρή να διώχνει. Τέλος στο 63' ο Ν' Λουντούλου βρήκε τον χώρο από τον άξονα έπιασε το δυνατό σουτ με τον Γουναρίδη να διώχνει σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση που δημιούργησε ο Άρη στο παιχνίδι. Στη συνέχεια είχαμε και πάλι σκληρά μαρκαρίσματα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει πολλές κίτρινες κάρτες, αλλά και κόκκινη στον Τσουμάνη γιατί χτύπησε εκτός φάσης παίκτη του Εθνικού.

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Ιντζίδης, Καλογέρης (75' Καζναφέρης), Σαμαράς, Κόκε, Πόι, Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος (75' Κυβελίδης), Ντούνης (54' Ν' Λουντούλου).

Εθνικός Ν.Αγιονερίου: Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Παλάσκας, Μπελίτσας, Κοτσαρίδης(46' Κουκουλέκης), Ν. Στεφανίδης, Στ. Στεφανίδης (65' Παπαδημητρίου), Δρόσσος (55' Υψηλός)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα