Μαρσέιγ - Σεντ Ετιέν 1-1

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Σεντ Ετιέν 1-1

bet365

Ο Μπατσουάγι επέστρεψε στα γκολ και έσωσε στις καθυστερήσεις την Μαρσέιγ, που έμεινε στο 1-1 με την Σεντ Ετιέν.

Το τελευταίο γκολ του Μίτσι Μπατσουάγι στην Ligue 1 είχε έρθει σχεδόν πριν από έναν μήνα. Ο Βέγλος είναι ντεφορμέ, έμεινε στον πάγκο, όμως εξελίχθηκε στη χρυσή αλλαγή του Μίτσελ, καθώς με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις η Μαρσέιγ έσωσε τον βαθμό στο ματς με την Σεντ Ετιέν. Οι Μασσαλοί έκαναν ακόμη μία αδιάφορη εμφάνιση στη Μασσαλία, όπου έχουν ξεχάσει τι σημαίνει νίκη, ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες από το 60’.

Οι στεφανουά έπαιξαν πρωτίστως για την ισοπαλία, έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι από την πλευρά τους απείλησαν ελάχιστα τον Ρουφιέ. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι πρώτες ήρθαν για τους φιλοξενούμενους, με τον Φλέτσερ να σώζει στην γραμμή την προσπάθεια του Πογκμπά στο 5’, πριν οι Μασσαλοί αναλάβουν την πρωτοβουλία. Ο Νκουντού απείλησε στο 22’, ο Ρολάντο στο 45’ και το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Καμπελά να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 53’ και τα δεδομένα να αλλάζουν στο 60’, όταν ο Ενκουλού για μαρκάρισμα από πίσω στον Παζό. Παρά την αριθμητική τους υπεροχή, οι παίκτες του Γκαλτιέ δεν προσπάθησαν να πιέσουν, το παιχνίδι κυλούσε χωρίς κλασικές ευκαιρίες και με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή, πριν η Σεντ Ετιέν χτυπήσει στην αντεπίθεση στο 85’. Κόρνερ για τους γηπεδούχους, λάθος του Ντιαρά στη μεσαία γραμμή, υπέροχη προσπάθεια του Χαμουμά, που έδωσε την ασίστ, για να κάνει το 0-1 ο Μονέ-Πακέ! Οι στεφανουά δεν έδειξαν μεγάλη διάθεση να τελειώσουν το ματς και το πλήρωσαν στις καθυστερήσεις. Φάουλ του Αλεσαντρινί, κεφαλιά του Μπατσουάγι και 1-1 στην τελευταία φάση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα