«Ο Μίλερ δεν θα πουληθεί ποτέ»

«Ο Μίλερ δεν θα πουληθεί ποτέ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο Μίλερ δεν θα πουληθεί ποτέ»

bet365

Αναντικατάστατος είναι για τη Μπάγερν Μονάχου ο Τόμας Μίλερ και για τον λόγο αυτό, ο σύλλογος δεν πρόκειται ποτέ να σκεφτεί να τον παραχωρήσει όσες προτάσεις κι αν γίνουν, σύμφωνα με τον Ματίας Ζάμερ.

Ο διεθνής φορ με δύο πανέμορφα γκολ έβαλε την υπογραφή του στη νίκη με ανατροπή επί της Ντάρμσταντ με το τελικό 3-1 και ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών βρήκε ευκαιρία να του πλέξει γι' ακόμα μια φορά το εγκώμιο και να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το χρόνο που θα χάσει όποια ομάδα θελήσει ν' ασχοληθεί με την απόκτηση του Μίλερ.

Η Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου, σε περίπτωση που ο Αγκουέρο σημειώσει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Τόμας είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής της Μπάγερν και πλέον είναι ένας από τους ηγέτες μαζί με τον Φίλιπ Λαμ και τον Μανουέλ Νόιερ. Είναι τόσο σημαντικά κομμάτια του... παζλ που όποιο ποσό κι αν προσφέρει οποιοσδήποτε σύλλογος, δεν υπάρχει τρόπος να μας τον πάρουν. Ο Μίλερ είναι από αυτούς που δεν τους πουλάς, εκτός πλέον κι αν φτάσει σε σημείο η ομάδα να είναι απελπισμένη για χρήματα. Η Μπάγερν δεν είναι σε τέτοια φάση, οπότε ο Μίλερ δεν παραχωρείται για κανέναν αντάλλαγμα» ήταν τα λόγια του Ζάμερ.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής στράικερ, τον περασμένο Δεκέμβρη υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2021.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα