ΠΑΟΚ: Παρασημοφορήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο Ροστόφ

ΠΑΟΚ: Παρασημοφορήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο Ροστόφ

ΠΑΟΚ: Παρασημοφορήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο Ροστόφ

Ο Ιβάν Σαββίδης τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο του Ροστόφ για την προσφορά του στην πόλη του Ροστόφ από τον δήμαρχο της ρωσικής πόλης.

Όπως αναφέρει το bsgreeks.blogspot.com «ο επικεφαλής του Δήμου του Ροστόβ στον Ντον, ο Σεργκέι Γκορμπάν  παρασημοφόρησε τον Ιβάν Σαββίδη με το Αριστείο "Για τις υπηρεσίες του προς την πόλη Ροστόβ στον Ντον". Ο Πρόεδρος της ΑGROKOM Ιβάν Σαββίδης τιμήθηκε ειδικότερα για τη συνεισφορά του στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Ο Σεργκέι Γκορμπάν επεσήμανε τους θετικούς δείκτες του αγροτοβιομηχανικού συνόλου της ομάδας εταιρειών της AGROKOM, κατά το 2015, τη σταθερότητα της εργασίας αλλά επίσης και τη μεγάλη συμμετοχή του Προέδρου της Ιβαν Σαββίδη σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για την υψηλή κοινωνική ευθύνη των εταιρειών του αλλά και για την προσωπική του συνεισφορά στην ανάπτυξη της κοινωνικής σφαίρας της πόλης και ειδικότερα της φιλανθρωπίας.

"Χάρη σε τέτοιους ηγέτες, ανθρώπους που δε μένουν αδιάφοροι για τη ζωή της πόλης, το Ροστόβ στον Ντόν συνεχίζει να αναπτύσσεται με επιτυχία, τόσο στον κοινωνικό, όσο και στον οικονομικό τομέα" - επεσήμανε ο Γκορμπάν.

Best of internet