Ξέσπασμα Κέρκυρας!

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Ξέσπασμα Κέρκυρας!

bet365

Μετά από δύο παιχνίδια που προβλημάτισε, η Κέρκυρα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, επικράτησε 3-0 του Πανελευσινιακού και πάτησε προσωρινά και πάλι κορυφή. Νίκη για Κισσαμικό (1-0), κόλλησαν στο μηδέν Αγροτικός και Πανσερραϊκός.

Κέρκυρα – Πανελευσινιακός 3-0

Καλή εμφάνιση μετά από καιρό για την Κέρκυρα, που... ξέσπασε στον Πανελευσινιακό, τον κέρδισε άνετα με 3-0 και πάτησε εκ νέου κορυφή, περιμένοντας το ματς της Λάρισας.

Η Κέρκυρα ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση από τα πρώτα κι όλας λεπτά, αλλά έπρεπε να περάσουν 34 λεπτά για να έρθει το γκολ που ξεκλείδωσε την άμυνα του Πανελευσινιακού. Ο Ζορμπάς ανατράπηκε από τον Βαλιτζό, με τον επόπτη να καταλογίζει το πέναλτι και τον Κόντο να εκτελεί εύστοχα για το 1-0. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι «Φαίακες» έφτασαν στο 2-0.

Στο 36', ο Ζορμπάς με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη και κάπου εκεί έδειχνε η Κέρκυρα να... κλειδώνει από πολύ νωρίς το τρίποντο. Στην επανάληψη, η ομάδα της Ελευσίνας προσπάθησε να απειλήσει και να μπει ξανά στο ματς, χωρίς να τα καταφέρει με του νησιώτες να παίρνουν ξανά τον έλεγχο της αναμέτρησης μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του Ανδρεόπουλου στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός μέσος που μπήκε στο 60' και φρέσκαρε την μεσαία γραμμή, μετά από ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Βλάχο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Βλάχος, Χιντζίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Ντουαλά (65' Ανδρεόπουλος), Κόντος (67' Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (74' Μακρίδης), Αρναρέλλης, Παμλίδης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βαλιτζό (46' Kωνσταντινίδης), Κακαράς, Κασνέτση, Δημόπουλος (73' Γκιγιέρμο), Σταματάκης (58' Πούρνος), Κυζιρίδης, Βάιτζερ, Τσολακίδης, Γιαννιτσάνης.

Αγροτικός Αστέρας - Πανσερραϊκός 0-0

Όλα στο μηδέν στον Εύοσμο, με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανσερραϊκό να είναι σε κακή μέρα, με μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, με το 0-0 να είναι ενδεικτικό της εικόνας της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και παρά τις – λίγες μόνο – καλές φάσεις των δύο ομάδων, δε προήλθε κάποιο τέρμα. Οι Σέρρες είχαν την κατοχή, χωρίς να απειλούν όμως, ενώ αντίθετα, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Η ισοπαλία αυτή, αφήνει προβληματισμό στον Εύοσμο, αφού για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αγροτικός Αστέρας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Αντίθετα, τα «λιοντάρια» έμειναν μακριά από την ήττα για 5ο σερί αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Ρούτσης (64' Μπαρέττας), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Σιάκκας, Τριανταφυλλάκος (83' Μπεριάν), Γιάντσης (58' Δωματάς), Φουρτάδο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραμπάς, Μπάρμπας, Καπίας, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (54' Μακρυδημήτρης), Μπιτάνγκ, Βελλίνης (71' Καθάριος), Νταβίντοφ (80' Διαμαντόπουλος), Τοπούζης.

Κισσαμικός - Ζάκυνθος 1-0
Επιτέλους νίκη για τον Κισσαμικό, που κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Ζακύνθου στην Κρήτη και πήρε το πρώτο του τρίποντο για το 2016. Σε ένα παιχνίδι μέτριο, με λίγες φάσεις – παρά τα δύο δοκάρι, ένα για κάθε ομάδα – οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν άμεσα να ανοίξουν και το σκορ.

Ήταν το 10ο λεπτό, όταν μετά από σουτ του Βαττή και ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου, ο Σαπαλίδης πήρε το... ριμπάουντ και με κεφαλιά έσπρωξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους, θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον τον Μάνια, όμως, να σημαδεύει το δοκάρι.

Η Ζάκυνθος, που έπρεπε να βρει τρόπο να απειλήσει και να φτάσει στην ισοφάριση, κατάφερε να απαντήσει μόνο στο δοκάρι. Συγκεκριμένα, σε προσπάθεια του Ναζίμ στο 48' η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, στην μόνη της αξιόλογη στιγμή, με τους Κρητικούς να κρατούν μέχρι το τέλος το υπέρ τους σκορ.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Μάνιας (78' Ν' Γκουέμ), Βαττής (57' Μάντζης), Τσικουδάκης, Σαπαλίδης (84' Ποσίνκοβιτς).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ν. Πέττας (46' Ζέλιος), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Λέκκας, Κουρέλλας (74' Αντωνίου), Σταματής, Κρολ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα