O Χίντινκ θέλει... ξανά Κύπελλο!

Gazzetta team
O Χίντινκ θέλει... ξανά Κύπελλο!

bet365

Η Τσέλσι θέλει να μείνει ολοζώντανη στο βασικό της στόχο εντός συνόρων και ο Χίντινκ να επαναλάβει την επιτυχία του 2009! Μεγάλο ραντεβού στη Μπάι Αρίνα

Μεγάλο ραντεβού στη Μπάι Αρίνα, όπου η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Ντόρτμουντ! Οι «ασπιρίνες» θέλουν να κάνουν ένα βήμα για την έξοδο στο Champions League, ενώ οι Βεστφαλοί να βρεθούν πιο κοντά στην κορυφή!Μπορεί η παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα να είναι 18-11-10, ωστόσο η τελευταία φορά που η Λεβερκούζεν κέρδισε εντός τη Ντόρτμουντ ήταν το 2007. Σε οκτώ ματς από τότε η Ντόρτμουντ έχει 3 νίκες και 5 ισοπαλίες. Στο 3.10 ο άσος, στο 3.50 η ισοπαλία και στο 2.30 το διπλό από τη Sportingbet.gr. Εξαιρετική αμυντικά η Λεβερκούζεν έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος, με το Under να τιμάται στο 1.90! Η Ντόρτμουντ βρήκε δίχτυα στις 10 από τις έντεκα τελευταίες εξόδους στη Bundesliga και το G.G. προσφέρεται στο 1.61!

Ποια θα βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας; Τσέλσι ή Σίτι; Οι Μπλε υποδέχονται τους «Πολίτες» στο μεγάλο ντέρμπι που έβγαλε η κληρωτίδα. Στο FA Cup πάντως η παράδοση δείχνει Σίτι, αφού ανεξαρτήτως έδρας και σε πέντε ραντεβού μετρά 4 νίκες και μια ισοπαλία. Στο 1.75 ο άσος της Τσέλσι, στο 3.70 η ισοπαλία και στο 4.75 το διπλό για τους «Πολίτες» που μεσοβδόμαδα έχουν αγώνα για το Champions League! O Xίντινκ θέλει το Κύπελλο, όπως το είχε κατακτήσει και στην προηγούμενη θητεία του στους Μπλε το 2009. Οver τα δυο προηγούμενα ματς της Σίτι με Νόριτς, Αστον Βίλα όπου της άφησε εκτός διοργάνωσης, στο 1.85 το σημείο!

Μάλαγα - Ρεάλ στο Ροσαλέδα και sold out για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν! Η Ρεάλ δεν ξεχνά τη γκέλα του πρώτου γύρου και η νίκη είναι μονόδρομος , ώστε να πλησιάσει την κορυφή! Αήττητη στα εννέα τελευταία, μετρά επτά νίκες, ενώ τα επτά από αυτά συνοδεύτηκαν από Οver 3.5, σημείο που τιμάται στο 2.75! Στο 4.75 προσφέρεται ο άσος από τη Sportingbet, στο 3.75 η ισοπαλία και στο 1.72 το διπλό! Η παράδοση; Πάει με τη Ρεάλ που είναι αήττητη στα έξι τελευταία (5 νίκες) ανεξαρτήτου έδρας. Μόνο μια ισοπαλία μετρά η Μάλαγα στα δέκα τελευταία ματς, ενώ σε κανένα α' ημίχρονο στην έδρα της δεν έχανε! Τα 8 από τα 11 εντός είχαν N.G. σημείο που βρίσκεται στο 2.05.

 

Τελευταία Νέα