Μπαλίτσα...

Μπαλίτσα...

Νίκος Τζαντζαράς Νίκος Τζαντζαράς
Μπαλίτσα...

bet365

Ο Νίκος Τζαντζαράς καλοδέχεται την ευκαιρία που μας δίνει το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ να δούμε και να συζητάμε μόνο γύρω από το ποδόσφαιρο. Και αφήνει τα υπόλοιπα για τα... ημιτελικά του κυπέλλου.

Σε μια ομάδα ποδοσφαίρου, συχνά ξεχνάμε ότι στην βάση όλων, πρόκειται τελικώς για παιδιά, που παίζουν μπάλα... Δεν παραβλέπω τα παιχνίδια ισχύος και χρήματος που είναι στημένα γύρω τους. Δεν ξεχνώ τους Γκιρτζίκηδες που διαφεντεύουν το συγκεκριμένο... βιλαέτι. Δεν γίνεται να περπατά κανείς καθημερινά ανάμεσά τους και να κάνει πως δεν τους βλέπει. Απλώς, όταν εμφανίζεται που και που, μια ευκαιρία για ένα ποδοσφαιρικό ραντεβού, που δεν δίδεται σημασία στα γύρω γύρω, στα παράσιτα και τις εγκληματικές οργανώσεις, αλλά στην μπαλίτσα, όλα είναι καλύτερα κι αξίζει να επισημαίνεται. Έστω για λίγο – έστω για μια βραδιά.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και η μόνη παραφωνία, θα καταγραφεί διά χειρός Κοντονή, αφού το πέταλο θα παραμείνει κλειστό. Το υπόλοιπο γήπεδο θα είναι κατάμεστο, θα παραταχθούν δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες και ο καθένας απ' τους δυο αντιπάλους θα ψάξει γιατρειά μέσα στο γήπεδο για τις όποιες παθήσεις του. Δυσπιστία κι “αρρώστια” δεν παρατηρείται και ο Κομίνης έχει αγνοηθεί από το σύνολο των γραφιάδων και των τηλεπερσόνων. Αποδέχονται οι δυο πλευρές, πως και κακά σφυρίγματα να υπάρξουν, θα πρόκειται για ανθρώπινο λάθος ή δολιοφθορά άλλων δυνάμεων...

Βεβαίως απ' την άλλη, καλό είναι που κατά τα φαινόμενα, θα λείψουν και οι περιττοί... εναγκαλισμοί και τα αλά μπρατσέτα, διότι κρίνονται παραπλανητικά, ανούσια και υπερβολικά. Όμως είναι γενικώς αποδεκτό πως το βράδυ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, κατεβαίνουν δυο ομάδες, για να παίξουν μπαλίτσα. Κανείς δεν καλούσε μεσοβδόμαδα, από παράξενα τηλεφωνικά νούμερα κανέναν, κανείς εκ των παραγόντων του παιχνιδιού δεν κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις και συμμορίες. Ούτε καν ο... διαιτητής.

Έτσι περιμένουμε να δούμε αν η ανάκαμψη του Παναθηναϊκού από την σφαλιάρα του κυπέλλου, μπορεί να πάρει ISO και απέναντι στον ΠΑΟΚ ή αν ο Τούντορ δύναται εν μέσω σημαντικών απουσιών, να ισιώσει το τιμόνι. Αναρωτιόμαστε πως θα λειτουργήσει η ομάδα του Στραματσόνι επιστρέφοντας μπροστά στο κοινό της κι αν μπορεί να βρει μεθόδους κυριαρχίας στα χαφ, δίχως τον Ζέκα. Ποια χαφ θα επιλέξει τελικώς ο Τούντορ και ποιον σχηματισμό για να “χωρέσει” όσο το δυνατόν περισσότερους από τους ποιοτικότερους διαθέσιμους; Ο Μακ ψευτοσέντερ φορ, έχει άλλα σημαντικά γκολ για φέτος;

Ανυπομονούμε για μπαλίτσα δηλαδή... Όσο καλή μπορεί να μας προσφέρει την δεδομένη στιγμή, αυτό το ζευγάρι. Ο Παναθηναϊκός που πήρε μια... εντεκάδα χειμωνιάτικα και ψάχνει πως να μεταλλαχθεί σε κάτι καινούριο. Κι ο ΠΑΟΚ που έχει να νικήσει από... παλιά, που έφτασε μέχρι τα “λαϊκά δικαστήρια” και κατέληξε στην ένταση μεταξύ όλων, όσων απέμειναν να ασχολούνται και όσων “φρέσκων” και μη βρίσκονται σε νευραλγικά πόστα. Ας παίξουν όλα τα παιδιά την μπαλίτσα τους. Αυτήν που ξέρουν και μππορούν.

Άλλωστε, για όλα τα υπόλοιπα, έρχονται οι ημιτελικοί με τον Ολυμπιακό. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα... non paper περί αυτού.

ΥΓ. Μετά το παιχνίδι, κατά τις 22.00 με όλο το ρεπορτάζ, video και εικόνες θα το “ξεψαχνίσουμε” με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου σε live stream. Υπόσχομαι να πούμε κυρίως για... μπαλίτσα. Βάλτε μας στο πρόγραμμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς

Δηλώνει πρόσφυγας, "ασπρόμαυρος" και ραδιοφωνατζής.

Το 1970 γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με ρίζες από Πόλη, Σμύρνη και Μακεδονία.

Το 1976 πρωτομπήκε στην Τούμπα, που θα τον "αιχμαλώτιζε" με μιάς, διά παντός.

Το 1986 πρωτο - βρίσκεται μπροστά σε ("πειρατικό") μικρόφωνο. Ένιωσε να "χωράει" κάπου ολόκληρος... Δεν ξανασηκώθηκε.

Το 1988 η εισαγωγή του στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης (Γερμανικό), συμπίπτει με τη νομιμοποίηση της "ιδιωτικής ραδιοφωνίας", που τον βρίσκει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Η επιλογή γίνεται αυτόματα...

Θα εργαστεί μέχρι και το 2003 ως ρεπόρτερ/ αρχισυντάκτης/ παρουσιαστής/ αρθρογράφος/ σύμβουλος έκδοσης/ διευθυντής σε Αθλητική Μ.Θ., Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, με τρελή αδυναμία στα... ξεκινήματα. Θα συνιδρύσει τον Libero 107,4.

Από τον Οκτώβρη 2004 και για τέσσερα χρόνια, ζει στην Αθήνα και παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στον Sport fm, αρθρογραφεί στην Sportday και... εκμαυλίζει αθώες ψυχές στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μιλώντας τους για "Παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών".

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκινά το FatGames.gr από τα "Χοντρά παιχνίδια", τίτλο επί πολλά χρόνια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Τον Ιούνιο του 2014 επιστρέφει στο επαγγελματικό... πατρικό του, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Σήμερα κοκορεύεται πως είναι ο μόνος Έλληνας blogger, που εργάζεται για όλες του τις υποχρεώσεις (Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 Δε-Πα 13.00-16.00, FatGames.gr, Fatgames on YouTube και Gazzetta.gr) από το γραφείο/studio του σπιτιού του.