Πελεγκρίνι: «Δεν αξίζει τα λεφτά του το ματς με την Τσέλσι»!

Πελεγκρίνι: «Δεν αξίζει τα λεφτά του το ματς με την Τσέλσι»!

Κώστας Ζάλιαρης
Πελεγκρίνι: «Δεν αξίζει τα λεφτά του το ματς με την Τσέλσι»!

bet365

Τρομερή ειλικρίνεια, σε σημείο... παρεξηγήσεως από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι! Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αποφασισμένος να μη δώσει σημασία στο Κύπελλο Αγγλίας, κάνει λόγο για ματς που δεν αξίζει, αναφερόμενος στο αποψινό παιχνίδι με την Τσέλσι!

Οι «πολίτες» παλεύουν για να διατηρηθούν στην υπόθεση της διεκδίκησης του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, τη Δευτέρα ταξιδεύουν για το Κίεβο ενόψει της αναμέτρησης με τη Ντιναμό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα το απόγευμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», θα παραταχθούν με αρκετούς από την ομάδα Νέων.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν έκρυψε ότι θα πάρει πολύ... χαλαρά τις υποχρεώσεις της ομάδας στο Κύπελλο Αγγλίας από τη στιγμή που προέχουν άλλες διοργανώσεις, όμως, κινδυνεύει να έρθει αντιμέτωπος με τη δυσαρέσκεια των οπαδών που στα τελευταία, κρίσιμα ματς πρωταθλήματος είδαν την ομάδα τους να χάνει από Λέστερ και Τότεναμ στο «Etihad».

Για την Τσέλσι το Κύπελλο αποτελεί διέξοδο και υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι που θα έχει το μυαλό της και το επερχόμενο ματς για το Champions League. Σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι, η Vistabet πιστώνει έως και 100€ στα κέρδη σου.

«Προφανώς και θα είναι ωραίο να προχωρήσουμε και να φτάσουμε στο “Γουέμπλεϊ”, αλλά έρχονται στιγμές που πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Το παιχνίδι με την Τσέλσι δεν θα είναι... κανονικά. Δεν αξίζει ίσως τα λεφτά του, το εισιτήριο για τον κόσμο. Οι οπαδοί θα θέλουν να δουν μια δυνατή ομάδα κι ένα καλό παιχνίδι αλλά τους έχω πει εδώ και μια εβδομάδα ότι θα παίξω με τους νέους...» ήταν τα λόγια του Χιλιανού προπονητή της Σίτι!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα