Σε «τροχιά» Ευρώπης η Θέλτα

Gazzetta team
Σε «τροχιά» Ευρώπης η Θέλτα

bet365

Στις ευρωπαϊκές θέσεις επέστρεψε η Θέλτα, η οποία πήρε σημαντική νίκη στο «Μπαλαΐδος», επικρατώντας με 3-2 της «μαχητικής» Εϊμπάρ, την οποία ξεπέρασε στην 6η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Θέλτα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Εϊμπάρ με 3-2, αν και είχε βρεθεί να προηγείται με 3-0 στο 69'.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν τελικά το προβάδισμα στο 30' με τον Γκουϊντέτι, ενώ λίγο αργότερα ο Τζόνι διπλασίασε το προβάδισμα της Θέλτα, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία των «Θέλτικος».

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον Εϊμπάρ στο 69', όταν ο Γκουϊντέτι βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 3-0. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και στο 84' κέρδισαν πέναλτι, έπειτα από χέρι του Σέρχι μέσα στην περιοχή της Θέλτα. Ο Σαούλ Μπερχόν ήταν εύστοχος, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ινούι με όμορφη ατομική ενέργεια μείωσε σε 3-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στα τελευταία λεπτά πάντως δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Θέλτα πήρε το τρίποντο, ξεπερνώντας την Εϊμπάρ στην 6η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με 38 βαθμούς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα