Μπαρόχα: «Με τέτοιο γήπεδο...»

Gazzetta team
Μπαρόχα: «Με τέτοιο γήπεδο...»

bet365

Για το γκολ που δέχθηκε και είχε ως αποτέλεσμα ο Ηρακλής να κόψει δύο βαθμούς από την ΑΕΚ, μίλησε ο Αλάιν Μπαρόχα.

Ο τερματοφύλακας της Ενωσης έκανε μεγάλη επέμβαση νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο σε σουτ του Βέλλιου αλλά έκανε και μεγάλο λάθος στη φάση του 1-1, εξηγώντας στις δηλώσεις του τι έγινε και στις δύο περιπτώσεις.

«Δυστυχώς με το γήπεδο σε τέτοια κατάσταση, όταν έβρισκε η μπάλα κάτω γλιστρούσε. Εγιναν δύο φάσεις. Στην πρώτη μπλόκαρα και είμαι χαρούμενος, στη δεύτερη δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Το δύσκολο στην πρώτη φάση ήταν ότι υπήρχαν πολλά σώματα μπροστά. Το θέμα είναι ότι κατάφερα να κάνω απόκρουση» είπε ο Μπαρόχα και πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι μετά τον Ολυμπιακό δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε. Έπρεπε με βάση το γήπεδο και τον αντίπαλο κόσμο να προσαρμοστούμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα