Τότι: «Ετσι, δεν μένω στην Ρόμα»

Τότι: «Ετσι, δεν μένω στην Ρόμα»

Gazzetta team
Τότι: «Ετσι, δεν μένω στην Ρόμα»

bet365

Για πρώτη φορά ο Φραντσέσκο Τότι άφησε ανοικτό να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν μετά την κόντρα με τον Σπαλέτι και τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

«Νιώθω σε καλή φυσική κατάσταση και θέλω να παίζω. Εχω ξεπεράσει τον τραυματισμό και το ότι δεν παίζω είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Δεν μπορώ να μείνω έτσι στην Ρόμα. Πονάει να είσαι στον πάγκο. Καταλαίνω ότι στην ηλικία που βρίσκομαι θα παίζω λιγότερο, όμως το να τελειώσω την καριέρα μου έτσι είναι κακό για μένα σαν άνθρωπο και για ό,τι έχω δώσει στην Ρόμα. Απαιτώ περισσότερο σεβασμό για όλα αυτά που έχω κάνει εδώ. Ποια είναι η σχέση μου με τον Σπαλέτι; Λέμε 'καλημέρα' και 'καλό απόγευμα'. Αυτό είναι όλο. Λέει πολύ ωραία πράγματα στις εφημερίδες όχι όμως και μπροστά μου. Τον σέβομαι σαν προπονητή και πιστεύω πως έχει ό,τι χρειάζεται για να μείνει στην Ρόμα» είπε στην εκπομπή TG1 της RAI ο capitano των Τζαλορόσι.

Το συμβόλαιο του Τότι λήγει τον Ιούνιο και για πρώτη φορά ανέφερε ότι μπορεί να κρεμάσει τα παπούτσια του. «Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, περμένω νέα από τον Παλότα και θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω ειλικρίνεια από τους ανθρώπους, να μου λένε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα