Αποφασίζει για 11άδα ο Ελευθερόπουλος

Αποφασίζει για 11άδα ο Ελευθερόπουλος

Νίκος Τσιώκος
Αποφασίζει για 11άδα ο Ελευθερόπουλος

bet365

Στην τακτική δούλεψε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη σημερινή προπόνηση της Βέροιας και αναμένεται να αποφασίσει για την 11άδα που θα παρατάξει κόντρα στον Πανιώνιο.

Την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο συνέχισε το Σάββατο (20/2) η Βέροια. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δούλεψε και στην αμυντική και επιθετική τακτική.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (22/2) και αναμένεται να αποφασίσει την 11άδα που θα παρατάξει. Υπενθυμίζουμε ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο σε αυτή να βρίσκεται και ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων και θα είναι στην αποστολή.

Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή τελευταία προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας. Από εκεί και πέρα, δεν άλλαξε κάτι στη λίστα με τους τραυματίες, με τους Μπαλάφα, Μπατιόν (ατομικό), Κόλα, Βεργώνη, Νάστο (αποκατάσταση) να παραμένουν εκτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα