Πογιέτ: «Συμβιβάζομαι...»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Συμβιβάζομαι...»

bet365

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ηρακλή στην... πισίνα του Καυτζόγλειου και ο Γκουστάβο Πογιέτ είπε ότι δεν είναι ικανοποιημένος αλλά συμβιβάζεται.

Σε ένα πολύ βαρύ τερέν η Ενωση προηγήθηκε και θα είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη αν ο Μπαρόχα δεν έκανε «έγκλημα» χαρίζοντας την ισοπαλία στον Γηραιό. «Σήμερα το βασικό ήταν να παίξουμε έξυπνα. Το γήπεδο, όσο κι η ποιότητα δεν ήταν η καλύτερη. Γενικά είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα μου και το τελικό αποτέλεσμα» ήταν η πρώτη δήλωση του Πογιέτ στη NOVA μετά τη λήξη και στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: ««Κρίμα για τον καιρό... Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε τον καιρό, θα είχαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες ερχόντουσαν από νίκες από ντέρμπι διαφορετικά, αλλά ο καιρός μας τα χάλασε. Χρειάστηκε να προσαρμοστούμε στο γήπεδο. Το παιχνίδι φαινόταν ότι όποιος έκανε τα λιγότερα λάθη θα κέρδιζε τελικά. Μία κακή σύμπτωση ήταν ότι σταμάτησε η βροχή στο β ημίχρονο και άρχισε ο αέρας, αλλά ήταν κόντρα σε εμάς. Όταν παίζεις με κόντρα άνεμο, πρέπει να παίζεις με κάτω την μπάλα. Αλλά σε γήπεδο με τόσο νερό δεν μπορείς να παίξεις με την μπάλα κάτω. Χωρίς να είμαι ικανοποιημένος, συμβιβάζομαι. Ο Ηρακλής μας πήρε τον βαθμό, ο καιρός δεν βοήθησε την ΑΕΚ να πάρει τη νίκη σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα