Λίφτινγκ Σίλβα με Ατρόμητο (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Λίφτινγκ Σίλβα με Ατρόμητο (pic)

bet365

Αρκετές αλλαγές φαίνεται πως ετοιμάζει ο Μάρκο Σίλβα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, καθώς έχει και απουσίες λόγω τιμωριών. Δοκίμασε και Κολοβό για τα άκρα.
Δουλεύοντας πολύ επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τα τελειώματα φάσεων, αλλά και την τακτική συνολικά, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά η αποστολή που επελέγη από τον Μάρκο Σίλβα: Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουάκου, Πουλίδο, Ρέτσος, Ρομπέρτο, Σαλίνο και Βούρος. Εκτός είναι οι Ζντιέλαρ και Σεμπά, οι τιμωρημένοι Μποτία και Μιλιβόγιεβιτς και οι τραυματίες Ερνάνι και Πάρντο. Επίσης ο τραυματίας Σιόβας.
Μία πιθανή διάταξη του Πορτογάλου είναι με Ρομπέρτο κίπερ, δεξί μπακ Ομάρ, αριστερά Μαζουάκου, Ντα Κόστα και Βούρο στόπερ, άξονα με Κασάμι και Μπουχαλάκη, επιτελικό τον Τσόρι, άκρα με Ντουρμάζ με Φουστέρ και φορ τον Πουλίδο. Μία θέση για το βασικό σχήμα διεκδικούν οι Φορτούνης και Καμπιάσο. Θα μπορούσε πάντως να υπάρξει και η... εκδοχή για Τσόρι και Φορτούνη μαζί. Στις δοκιμές του Σαββάτου πάντως ήταν στους βασικούς Κασάμι, Μπουχαλάκης, Τσόρι και Κολοβός. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο για άκρα με Κολοβό και Φουστέρ και Ντουρμάζ στον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα