Ξάνθη - Πανθρακικός: Υπόθεση... αφεντικού της Θράκης!

Νίκος Τσιώκος
Ξάνθη - Πανθρακικός: Υπόθεση... αφεντικού της Θράκης!

bet365

Σκόντα Ξάνθη και Πανθρακικός κοντράρονται στα Πηγάδια, με τις δύο ομάδες να έχουν... εκκρεμότητες για το αφεντικό της Θράκης!

Το δικό της ντέρμπι έχει τα τελευταία χρόνια η Θράκη, όταν οι δύο μεγάλες ομάδες της περιοχής βρίσκονται στη Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος για την Ξάνθη και τον Πανθρακικό, που την Κυριακή (21/2)... διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα Πηγάδια.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα στο ματς του πρώτου γύρου στην Κομοτηνή και έτσι έχουν... εκκρεμότητες όσον αφορά το ποιος είναι το αφεντικό στο βορειότερο τμήμα της Ελλάδας.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μειωμένο, αφού ο σύλλογος της Κομοτηνής είναι στο -9 από την παραμονή και η Σκόντα στο +12 από τη ζώνη του υποβιβασμού διεκδικώντας το κάτι παραπάνω. Έτσι, οι δύο σύλλογοι θα παίξουν περισσότερο για το γόητρο, με... φόντο τα ηνία επί θρακικού εδάφους! Ενόψει του εν λόγω ντέρμπι, λοιπόν, από αμφότερες τις πλευρές υπάρχουν απουσίες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σολτάνι, Μπαξεβανίδη, ενώ βλέπει να λύνεται το πρόβλημά του στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού επανέρχεται ο Γουάλας, με τον Καπετάνο να αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τζάνη, Λαδάκη και τον τιμωρημένο Μεχία. Αντίθετα, έχει στα πλάνα του τον Ίγκορ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ για πρώτη φορά πήρε στην αποστολή και τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος δεν αποκλείται να ξεκινήσει βασικός.

Οι πιθανές 11άδες

Σκόντα Ξάνθη (4-2-3-1): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρπυίδης, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Νιέτο, Ορφανίδης, Τριάδης, Καπετάνος.

Απουσίες: Σολτάνι, Μπαξεβανίδης (τιμωρημένοι)

Πανθρακικός (4-2-3-1): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Φωτάκης, Χαβίτο, Ντιγκινί, Βάλτερ, Ίγκορ.

Απουσίες: Μεχία (τιμωρημένος), Τζάνης, Λαδάκης (τραυματίες)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα