Κίνα καλεί Γιάννου!

Θάνος Σαρρής
Κίνα καλεί Γιάννου!

bet365

Ο επιθετικός του Αστέρα είναι πιθανό απέναντι στον ΠΑΣ να πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με την ομάδα της Τρίπολης και... φτιάχνει βαλίτσες για Κίνα.

Αυτή κι αν ήταν έκπληξη. Μια μεταγραφή «βόμβα». Οχι όμως για να έρθει κάποιος στην Ελλάδα. Για να φύγει κάποιος από αυτή. Τέλη Φεβρουαρίου ο Απόστολος Γιάννου είναι έτοιμος να φτιάξει βαλίτσες για τη Κίνα και πιο συγκεκριμένα για την Σανγκάη Σενχούα!

Ολα δείχνουν ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ίσως να είναι το τελευταίο για τον Έλληνα επιθετικό ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τον ασιατικό σύλλογο με ένα εκπληκτικό συμβόλαιο. Η φετινή του σούπερ χρονιά και η συχνότητα με την οποία τινάζει τα αντίπαλα δίχτυα έκαναν τους Κινέζους να πιστέψουν στις ικανότητές τους και να τον κάνουν μέρος της ποδοσφαιρικής τους επανάστασης! Το deal ωστόσο δεν έχει κλείσει ακόμα.

Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Αστέρας Τρίπολης ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Σανγκάη Σεχούα για το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η αρκαδική ομάδα. Οι συζητήσεις τις δύο τελευταίες μέρες είναι συνεχείς και παρότι υπάρχει απόσταση, η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη που όλα δείχνουν ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η χρυσή τομή θα βρεθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα