«Ερυθρόλευκη» εκδήλωση στον Πειραιά

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

«Ερυθρόλευκη» εκδήλωση στον Πειραιά

Ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ, Κώστας Μπαρμπής βράβευσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, σε ειδική εκδήλωση για την ομάδα στον Πειραιά.

«Ερυθρόλευκη» εκδήλωση στον Πειραιά
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη, βράβευσε το Σάββατο (20/2) ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Μπαρμπής. Η βράβευση έλαβε χώρα στο Δημοτικό κινηματοθέατρο «Σινεάκ», στην «καρδιά» του Πειραιά και στο περιθώριο εκδήλωσης μνήμης για τις μεγάλες μορφές της Επανάστασης του 1821. Μάλιστα το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε και διάλεξη του κ. Μπαρμπή.
 
Λόγω υποχρεώσεων, ο κ. Μαρινάκης δεν μπόρεσε να είναι παρών και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καρδιασμένος.
 
«Βραβεύουμε τον κ. Μαρινάκη που στηρίζει τον Μητροπολίτη μας στο τεράστιο κοινωνικό έργο του ενώ έχει πραγματοποιήσει σωρεία έργων στο Δήμο Πειραιά και ειδικά στις υποβαθμισμένες περιοχές του. Επιπλέον συμπαραστέκεται σε μεγάλο αριθμό ιδρυμάτων που έχουν ανάγκη από βοήθεια», ανάφερε κατά την βράβευση ο κ. Μπαρμπής.
 
Mάλιστα ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ έδωσε στον Καρδιασμένο και αντίτυπο του βιβλίου του (1821, το Έθνος βγαίνει από την κόλαση) με ιδιόχειρη αφιέρωση που έγραφε τα εξής: «Αφιερώνεται με άπειρη αγάπη και ειλικρινέστατη αφοσίωση στον ηγέτη του Θρυλικού Ολυμπιακού κ. Ευάγγελο Μαρινάκη και στην οικογένειά του». Η εκδήλωση έκλεισε με μελωδίες από την χορωδία της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων.

Best of internet