ΑΕΛ: Χωρίς Ροβίθη με Παναιγιάλειο

ΑΕΛ: Χωρίς Ροβίθη με Παναιγιάλειο

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
ΑΕΛ: Χωρίς Ροβίθη με Παναιγιάλειο

bet365

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσει που είχε ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός.

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναιγγιάλειο, ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί η ομάδα της Λάρισας, με τα προβλήματα να μην λείπουν. Συγκεκριμένα, ο Ροβίθης δε κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον τιμωρημένο Μπανούση. Φυσικά, όπως ήταν γνωστό, εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Βέρτζος, Μονιάκης και Κουτσιανικούλης, που θα επιστρέψουν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

H Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου, σε περίπτωση που ο Σουάρες σκοράρει το πρώτο γκολ στο ματς της Λας Πάλμας με την Μπαρτσελόνα.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν μικρό σε διάρκεια, κυρίως με κάποιες ασκήσεις τακτικής, σε χαλαρούς ρυθμούς για να είναι... φρέσκοι οι παίκτες στο αυριανό ματς. Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ξενοδόχοβ, με τους Κομεσίδη, Γιοβάνοβιτς μπροστά τους, δεξιά θα είναι ο Μασούρας και αριστερά ο Κοντοχρήστος. Μπροστά τους ο Αναστασόπουλος με τον Λαμπρόπουλο, στα φτερά ο Ουρτάδο με τον Βαρέλα και στην επίθεση ο Μπόγιοβιτς με τον Μαρουκάκη.

Η αποστολή:

Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Κοντοχρήστος, Ρέντζας, Μασούρας, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Χοτζάλι, Κρητικός, Πάτο, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα