Χαρίσης: «Πρέπει να σκεφτώ τα λάθη μου»

Gazzetta team
Χαρίσης: «Πρέπει να σκεφτώ τα λάθη μου»

bet365

Ήταν ένας ιδιαίτερος μήνας για τον Χάρη Χαρίση, που μέσα στον Ιανουάριο, εκτός από μια θέση στην ενδεκάδα, κέρδισε την εκτίμηση του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Στο ίδιο διάστημα, όμως, τραυματίστηκε εκ νέου και έτσι η χαρά για τον τίτλο του MVP Ιανουαρίου, που παρέλαβε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τούμπα, μετριάστηκε.

Πάντως, τώρα, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, έχει επιστρέψει και διεκδικεί θέση βασικού στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιαννιώτης μέσος συγκεντρώνοντας το 48,55% των ψήφων του κόσμου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για το μήνα Ιανουάριο.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε κατά την βράβευσή του στην Τούμπα:

Για τους τραυματισμούς και το βραβείο μέσα στον ίδιο μήνα:

«Οι τραυματισμοί με βοηθούν να σκεφτώ τα λάθη μου και να επιστρέψω δυνατότερος. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να παίρνεις ένα βραβείο από τον κόσμο».

Για τις προσδοκίες του κόσμου από τον ίδιο:

«Όλη η ομάδα μπορεί να δείξει κάτι παραπάνω έτσι κι εγώ θεωρώ ότι μπορώ να γίνω ακόμη καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα από την πλευρά μου να πάει καλύτερα».

Για τη βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ:

«Μας προβληματίζει αυτό και πρέπει εμείς να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Παίζουν ρόλο οι κλειστές άμυνες και όποιος βάλει πρώτος γκολ θα έχει τις περισσότερες να νικήσει γι αυτό κι είπα ότι αν βάλουμε εμείς πρώτοι γκολ, θα κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα