«Δέκα κόκκινες στον Ζέκα»

«Δέκα κόκκινες στον Ζέκα»

Νίκος Αθανασίου
«Δέκα κόκκινες στον Ζέκα»

bet365

Η πλάκα του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Κάρλος Ζέκα για τις δύο σερί κόκκινες που έχει δει ο Πορτογάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Σε τέσσερα χρόνια καριέρας στον Παναθηναϊκό, ο Κάρλος Ζέκα είχε αποβληθεί μόλις μία φορά, στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο Πορτογάλος αρχηγός του «τριφυλλιού» στην πέμπτη του χρονιά στην Ελλάδα είδε κόκκινη σε δύο σερί ματς και σε ''πηγαδάκι'' που είχε στην εκδήλωση του Σαββάτου στην μπουτίκ, απορούσε με τις εις βάρος του αποφάσεις των διαιτητών. Ο Μπουμάλ, πάντως, που ήταν δίπλα του πήρε την... πάσα και του έκανε την σχετική πλάκα. «Δέκα κόκκινες στον Ζέκα γιατί διαμαρτύρεται» είπε ο Καμερούνεζος για να πάρει ως απάντηση το χαμόγελο του Ζέκα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα