«Νίκες γι αυτό τον κόσμο» (gTV)

«Νίκες γι αυτό τον κόσμο» (gTV)

Νίκος Αθανασίου
«Νίκες γι αυτό τον κόσμο» (gTV)

bet365

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού το πρωί του Σαββάτου με τους Λέτο, Μπουμάλ και Ζέκα να υπογράφουν αυτόγραφα και να τονίζουν ότι από εδώ και πέρα στόχος είναι μόνο οι νίκες.

Παρά την κακή φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, περίπου 300 φίλοι του «τριφυλλιού», και ειδικότερα πολλά παιδάκια έδωσαν ραντεβού στην μπουτίκ των «πρασίνων» στην Λεωφόρο για να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους Σεμπάστιαν Λέτο, Κάρλος Ζέκα και Ολιβιέρ Μπουμάλ.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου τόνισαν ότι από εδώ και στο εξής στόχος είναι μόνο οι νίκες.

Αρχικά ο Σεμπάστιαν Λέτο αναφέρθηκε στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών. «Είναι ιδιαίτερο σημαντικό για όλους μας αλλά και για παίκτη να έχει μια τέτοια υποδοχή. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που έχει έρθει αλλά και αυτούς που δεν κατάφεραν να έρθουν».

Στη συνέχεια ο Αργεντινός άσος μίλησε και για την αγωνιστική του κατάσταση: «Μίλησα ήδη με τον προπονητή, προχωράω βήμα βήμα δεν θέλω να βιάσω τις καταστάσεις είμαι εδώ και δέκα ημέρες που προπονούμαι. Είμαι στην διάθεση του προπονητή δεν είναι θέμα 1-2 ημερών αλλά οπωσδήποτε προετοιμάζομαι για να είμαι έτοιμος».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Κάρλος Ζέκα τόνισε: «Είναι μεγάλη περηφάνια να βρίσκομαι εδώ δίπλα στους φιλάθλους μας που πάντα μας υποστηρίζουν και είναι συνέχεια δίπλα μας. Πρωταρχικός μας ρόλος είναι να προσφέρουμε σε αυτούς κάτι».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Γι αυτό βρισκόμαστε εδώ, σκοπός μας είναι η νίκη γι αυτούς και για εμάς τους ίδιους και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά με τη νίκη μας τόσο στην ομάδα όσο και στους φιλάθλους μας».

Τέλος, ο Ολιβιέρ Μπουμάλ δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για εμένα που έρχομαι από τραυματισμό, να νιώθουμε την αγάπη από τον κόσμο μας. Από εδώ και πέρα θέλουμε όλα να πάνε καλά και να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα».

Για την αποθεραπεία του: «Εγώ πηγαίνω καλύτερα, όλα πάνε καλά, πιο καλά από ότι θα περίμενα. Πιστεύω σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος να προπονηθώ μαζί με την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα