Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Αναμετρήσεις που... καίνε για τη σωτηρία και τα πλέι οφ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής.

Η 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεκινάει σήμερα στις 15:00 με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται την Καλλονή.

Η ομάδα της Λιβαδειάς ύστερα από επτά ματς καλείται να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στην Καλλονή που είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και τα περιθώρια γι αυτήν έχουν στενέψει.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ουόν, Στάθη, Μιλιάζες, Μπεν και Ντομοβτσίσκι αλλά και τον τιμωρημένο Τριποτσέρη για την εν λόγω αναμέτρηση.

Ετσι στα πλάνα του θα είναι οι Βερέμκο κάτω από τα δοκάρια και Μουλόπουλος-Τσουρίκοφ στα άκρα με τους Γιάχιτς και Μεντί στα στόπερ. Μαχαμάτ και Μαχαίρας θα είναι στα χαφ με τους Μπελγκαζουανί και Μερεμπασβίλι δεξιά και αριστερά στα... φτερά και τον Ατζαγκούν πίσω από τον Μάντζιο.

Από την άλλη, ο Νίκος Καραγεωργίου, στο 4-2-3-1 του λογικά θα βάλει τους Δαύκο κάτω από τα δοκάρια και τους Γκόλια-Μίκιτς στα άκρα με τους Ούκα-Αναστασιάδη στα στόπερ. Τσαμπουρής-Καλτσάς θα είναι στα χαφ με τους Ελλακόπουλο και Μανούσο στα άκρα με τον Φαβάλι να είναι πίσω από το Μάρκοβιτς.


Στις 17:15, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στον «τελικό» των Αρκάδων στη «μάχη» τους για τα πλέι οφ.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν υπολογίζει σε Τριανταφυλλόπουλο, Τσοκάνη, Φούντα, Ιγκλέσιας που είναι τραυματίες.

Λογικά, στο 4-2-3-1 του θα είναι τα ίδια πρόσωπα που έπαιξαν στην Ξάνθη, ίσως με κάποιες αλλαγές.

Ο Μπαντής θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Αλόκο και Ζησόπουλο στα στόπερ και τους Γιαννούλη - Κιτοκό στα άκρα της άμυνας, χωρίς να αποκλείεται να δούμε τον Λούι να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Χαμντανί και Ντουντού, ενώ οι Μούκαμ-Μάσα θα είναι στα άκρα κι ο Μπερτόγλιο θα είναι πίσω από τον Γιάννου.

Ο Γιάννης Πετράκης από την άλλη, αναμένεται να ξεκινήσει με τον Περιστερίδη κάτω από τα γκολποστ και τους Στρούνα, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, και Ναδάλες στην άμυνα. Ο Τσουακαλάς με τον Γαρουφαλιά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και οι Ακόστα-Καρανίκας θα είναι στα άκρα. Τέλος, Ίλιτς και Μανιάς θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας.


Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Ηρακλή να υποδέχεται την ΑΕΚ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στο 4-2-3-1 αναμένεται να ξεκινήσει με τον Περνίς κάτω από τα δοκάρια.

Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι και Μπουκουβάλας θα είναι στην άμυνα κι οι Καρασαλίδης - Κυριακίδης θα είναι στα χαφ. Δεξιά θα δούμε για πρώτη φορά τον Μοντέιρο, ενώ αριστερά εκτός από τον Μπουλούτ θέση διεκδικεί και ο Τσιλιανίδης. Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Λεοζίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ, μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει στον δρόμο των επιτυχιών.

Εκτός των τιμωρημένων Αραβίδη και Γκάλο αλλά και του τραυματία Σοϊλέδη ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τους:

Μπαρόχα κάτω από τα δοκάρια και τους Κολοβέτσιο-Αρθο στα στόπερ, ενώ Μπακάκης και Ντίντακ θα είναι στα άκρα. Σιμόες-Σουκουλίνι θα βρίσκονται στα χαφ και Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας θα είναι πίσω από τον Πέκχαρτ, που θα βρίσκεται στην κορυφή.

23η αγωνιστική

20/2

Λεβαδειακός-Καλλονή (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Ηρακλής-ΑΕΚ (19:30)

21/2

Ολυμπιακός-Ατρόμητος (15:00)
Skoda Ξάνθη-Πανθρακικός (17:15)
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (17:15)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)

22/2

Βέροια-Πανιώνιος (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα