Άλλαξε μάνατζερ και ετοιμάζεται για μεταγραφή ο Κάτσε

Άλλαξε μάνατζερ και ετοιμάζεται για μεταγραφή ο Κάτσε

Gazzetta team
Άλλαξε μάνατζερ και ετοιμάζεται για μεταγραφή ο Κάτσε

bet365

Στη γερμανική εταιρεία PRO-Profit UK Sports Management ανήκουν πλέον τα διακαιώματα του Έργκους Κάτσε και πλέον από κοινού με τον ΠΑΟΚ αναζητείται αγοραστής για τον Αλβανό μέσο.

Ο Έργκους Κάτσε απέκτησε νέο ατζέντη, καθώς πλέον τα διακαιώματά του ανήκουν σε γερμανική εταιρεία, της οποίας εκπρόσωπος στην Ελλάδα είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Ζαχαρίας Μπουγιουκλής και πλέον η πλευρά του νεαρού μέσου αναμένεται να ξεκινήσει κύκλο συνομιλιών με τον ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον μέλλον του παίκτη στη Θεσσαλονίκη, μιας και ο βασικός όρος του «Δικεφάλου του Βορρά», προκειμένου να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν η αντικατάσταση του παλιού του ατζέντη.

Το συμβόλαιο του Κάτσε εκπνέει το καλοκαίρι του 2017 και σύμφωνα με τη «SportDay» οι δύο πλευρές αναμένεται πλέον να θέσουν επί τάπητος όχι την υπογραφή μιας νεάς συμφωνίας, αλλά τη μεταγραφή του Αλβανού μέσου στο εξωτερικό, προκειμένου να ωφεληθούν τόσο η ομάδα, όσο και ο ίδιος ο παίκτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα