Μπορντό - Νις 0-0

Gazzetta team
Μπορντό - Νις 0-0

bet365

Η Νις μπορεί να έφυγε με ισοπαλία 0-0 από το Μπορντό, όμως χάνει συνεχώς έδαφος στη μάχη της 3άδας.

Η Μπορντό δεν κατάφερε να πάρει εκδίκηση για την συντριβή του πρώτου γύρου και η Νις χωρίς τον τραυματία Μπεν Αρφά έφυγε με ισοπαλία 0-0, χάνοντας όμως έδαφος στη μάχη της 3άδας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 8' για τους νισουά, όταν ο Μπερναρντόνι έβγαλε την προσπάθεια του Μπες.

Οι παίκτες του Σανιόλ είχαν την υπεροχή, όμως δυσκολεύτηκαν πολύ στη δημιουργία. Έτσι, και η επόμενη ευκαιρία χάθηκε με τη Νις, που ήταν επικίνδυνη στην αντεπίθεση, με τον Ζερμέν στο 27'. Στο 39' ήρθε και η πρώτη ευκαιρία για τους Γιρονδίνους, όταν ο Καρνινάλ έβγαλε δύσκολα το φάουλ του Τουρέ, ενώ στο 42' ο γκολκίπερ της Νις πρόλαβε τον Ντιαμπατέ, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε και πολύ, με τον Πουντζέ να χάνει τεράστια ευκαιρία για την Μπορντό μόλις στο 48', στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ από κοντά, όμως μέχρι εκεί. Οι παίκτες του Σανιόλ έκαναν ξανά πολλά λάθη, δεν μπορούσαν να βρουν την τελική πάσα και στο 68' η Νις έφτασε κοντά στο γκολ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ μετά το σουτ του Πιε. Οι επόμενες καλές στιγμές ήρθαν στο τέλος, όταν στο 81' ο Μπερναρντόνι έβγαλε το σουτ του Ζερμέν, ενώ στο 84' ο Τουρέ δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τη φάση, για να παραμείνει το 0-0.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα