Ηρακλής: Με όπλο του την άμυνα

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Με όπλο του την άμυνα

bet365

Έναν ολόκληρο γύρο έχει να δεχθεί γκολ ο Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο κι αυτό το εντυπωσιακό στατιστικό θέλει να διατηρήσει και με την ΑΕΚ. Ετοιμάζει Μοντέιρο ο Παπαδόπουλος. Μπολούτ ή Τσιλιανίδης διεκδικούν θέση στην 11αδα.

Ένα αξιοζήλευτο στατιστικό έχει «χτίσει» ο Ηρακλής όταν αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Οι Θεσσαλονικείς από τις 18 Οκτωβρίου όταν και αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ, μέχρι και σήμερα δεν έχουν δεχθεί γκολ στην έδρα τους. Το δίδυμο Μπαρτολίνι Ζιαμπάρης δείχνει να αποδίδει καλύτερα στο κέντρο της άμυνας και μαζί με τους Σαραμαντά και Μπουκουβάλα συνθέτουν ίσως μια από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στο πρωτάθλημα. Αυτό το θετικό σερί θέλουν να διατηρήσουν οι «κυανόλευκοι» και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Πως θα παίξει ο Ηρακλής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ έχει «φτιάξει» τους ποδοσφαιριστές που πάνε έτοιμοι ψυχολογικά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική 11αδα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον συμπολίτη. Σε σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να δούμε τον Περνίς κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι και Μπουκουβάλας. Στα χαφ θα είναι οι Καρασαλίδης και Κυριακίδης, στην δεξιά πλευρά θα δούμε για πρώτη φορά τον Μοντέιρο, ενώ αριστερά εκτός από τον Μπουλούτ θέση διεκδικεί και ο Τσιλιανίδης. Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Λεοζίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

Φεύγουν τα εισιτήρια

Στην ΠΑΕ Ηρακλής υπάρχει αισιοδοξία πως αύριο (20/2) στο Καυτανζόγλειο στάδιο θα βρεθούν περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι της ομάδας. Η κίνηση των εισιτηρίων ήταν αρκετά καλή και αναμένεται να κορυφωθεί το Σάββατο όταν και θα ανοίξουν από νωρίς τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα