Τιμάει Παράσχο η ΕΠΣ Χανίων

Τιμάει Παράσχο η ΕΠΣ Χανίων

Τιμάει Παράσχο η ΕΠΣ Χανίων

Από την ΕΠΣ Χανιών θα τιμηθεί ο Γιώργος Παράσχος το Σάββατο (20/2). Προτεραιότητα το ματς με τον Παναιτωλικό, χωρίς προβλήματα η προετοιμασία.

Δεύτερη βράβευση για τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έχει τιμηθεί ήδη από τον Σύνδεσμο Προπονητών του Νομού Χανίων «Ο Παγκρήτιος». Το Σάββατο (20/2) ο τεχνικός των Χανιωτών θα βραβευθεί από την ΕΠΣ Χανίων για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και στην πόλη της Κρήτης, καθώς οδηγεί τον Πλατανιά σε μία άνετη παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Από εκεί και πέρα, προτεραιότητα για τους Κρητικούς είναι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ενόψει αυτού η προετοιμασία συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον τιμωρημένο Στανισάβλιεβιτς. Στη σημερινή προπόνηση το βάρος έπεσε στις ασκήσεις με στόχο τη βελτίωση στα τελειώματα φάσεων, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με νέα προπόνηση αύριο το μεσημέρι.

Με το πέρας αυτής, ο Παράσχος θα ανακοινώσει και την αποστολή. Τέλος, να σημειώσουμε ότι μετά το ματς με τους Αγρινιώτες θα γίνουν συζητήσεις, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για το μπάτζετ, καθώς επίσης και για τους παίκτες που θα μείνουν και θα αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Best of internet