Χωρίς τέσσερις, με ίδια 11άδα ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς τέσσερις, με ίδια 11άδα ο Αστέρας

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Τριανταφυλλόπουλο, Τσοκάνη, Φούντα, Ιγκλέσιας θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αστέρας Τρίπολης. Ίδια 11άδα με Ξάνθη.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/2 17:15) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ολοκλήρωσε ο Αστέρας την Παρασκευή (19/2). Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός των Αρκάδων δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τριανταφυλλόπουλο, Τσοκάνη, Φούντα, Ιγκλέσιας και συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 παίκτες. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Αλόκο, Ζησόπουλος, Κιτόκο, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Λούι, Ντουντού, Μάσα, Τσάβες, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Μούκαμ, Ιωαννίδης, Γιάννου.

Όσο για την 11άδα, αυτή αναμένεται να είναι ίδια με τη Σκόντα Ξάνθη, με τον Μπαντή κάτω από τα δοκάρια, τον Κιτόκο δεξιά στην άμυνα, αν και υπάρχει πιθανότητα να επανέλθει ο Λούι. Αμυντικά χαφ οι Χαμντανί, Ντουντού, ενώ διεκδικεί μία θέση και ο Κουρμπέλης, και μπροστά τους δεξιά ο Μούκαμ, αριστερά ο Μάσα και ο Μπερτόλιο πίσω από τον προωθημένο Γιάννου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα